Szerbia
ÉLŐ
Anglia

vállalat

226 db cikk összesen

Hogyan válhat egy magyar vállalkozás nemzeti bajnokká?

Számos magyar vállalat tudott a nemzetközi piacokra történő belépés által nemzeti bajnokká válni. A Bálna Honvédelmi Központban rendezett MBH Makronóm Makroverzum konferencián a résztvevők azt vizsgálták, hogyan lehet a magyar vállalkozásokat, termékeket és márkákat versenyképessé és ismertté tenni a globális piacokon.

2024.06.11 21:11

Legyen vendége vállalatának egy aperitifre!

Egy szilícium-völgyi cég, a Verkada jelesre vizsgázott nagylelkűségből: ha az alkalmazottai közül valaki a közeli bárban aperitifet kér, akkor az első kört a társaság állja. A vállalat még azt is megengedi a dolgozóknak, hogy délután háromkor elhagyják a munkahelyüket, így van idejük a lazításra. De valami csavarnak azért itt lennie kell!

2024.03.17 06:25

Mérhető-e a fenntarthatóság?

m+

A fenntarthatóságot szem előtt tartó befektetések piaca 1700 milliárd dollár fölé nőtt, de a hazai beszállító vállalkozások csupán harmadának van részletes tudása a fenntarthatóságot mérő ESG-mutatókról.

2024.01.31 22:17

Nem aprózzák el az amerikaiak: rengeteg pénzt öntenek a techcégekre

A mesterséges intelligencia hatalmas népszerűségnek örvend az utóbbi időben, és jelentős fejlődésen megy keresztül. Nem is kérdés, hogy azoknak az országoknak, amelyek továbbra is élen akarnak járni a technológiai területeken, rengeteg energiát és pénzt kell befektetniük.

2023.09.22 11:46