A Politico felderítette Trump alelnökének belső körét: kiderült, mindegyikük imádja Magyarországot!

2024. augusztus 10. 16:08

Bevált a hazai kapcsolatépítés.

2024. augusztus 10. 16:08

Nyitókép: Consolidated News Photos

A Politico gyakorlatilag névsorolvasást tartott: hosszú cikkben mutatták be, kik tartoznak J. D. Vance, Trump alelnök-jelöltjének a belső köréhez.

A republikánus vezető mögött álló személycsoportokat hat részre tagolták: Szilícium-völgyi adományozókra, Capitol Hill-i szövetségesekre, MAGA szövetségesekre, a szenátusi személyzetére, új-jobboldali gondolkodókra, valamint politikai műveleti egységre.

Kiderült, hogy a belső körök nagyja volt már az Mathias Corvinus Collegium (MCC), a Danube Institute, vagy épp az Alapjogokért Központ vendége és mindannyian szeretik Magyarországot.

Szilícium-völgyi adományozók

J.D. Vance szilikon-völgyi adományozói közül Peter Thiel, a Pay-Pal alapítója, például a Brain Bar jövőfesztiválon vett részt még 2018-ban, ahol arról beszélt, hogy a kereszténység hogyan befolyásolja a legnagyobb kockázati tőkések döntéseit. Elon Musk pedig – akit nem kell bemutatni –  bár még nem járt hazánkban, viszont 

nagyra tartja a magyar családpolitikát.

Ezt is ajánljuk a témában

Christopher Buskirk, vállalkozó, pedig a Mathias Corvinus Collegium vendégelőadója, hazánk szintén nagy kedvelője.

Ezt is ajánljuk a témában

Sehol sem látom a magyar fasizmust – Chris Buskirk a Mandinernek

Sehol sem látom a nemzetközi sajtóban emlegetett fasizmust – mondja a Mandinernek Chris Buskirk, az American Greatness című lap alapítója, a The New York Times publicistája, akit a Donald Trump elnöknek keresztbe tévő mély államról, a Trumpra szavazó keresztényekről és a média állapotáról is kérdeztünk. Sőt, az is kiderül, miért törnek rá Amerikában fegyveresek azokra, akik pasztőrözetlen tejet isznak. Interjúnk.

Capitol Hill-i szövetségesek

Tom Cotton republikánus szenátor ellátogatott hazánkba, találkozott David Pressmannal, majd leszögezte: „Amerika jobbat érdemel” a diplomata teljesítményénél. 

Ezt is ajánljuk a témában

Marco Rubio republikánus párti floridai szenátor még két éve a Twitterén kelt ki amiatt, hogy az Európai Unió pont akkor tartja vissza a forrásokat a jogállamisági feltételek miatt Magyarországtól és Lengyelországtól, amikor azok épp ukrán menekültek millióit fogadják be.

Ezt is ajánljuk a témában

Az új-jobboldali gondolkodók

J.D. Vance „eszmecsapatából” Patrick Deneen filozófus 

gyakorlatilag visszatérő vendége Magyarországnak és a Mathias Corvinus Collegiumnak

többször is interjút adott lapunknak.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Sohrab Ahmari iráni származású író is gyakori vendég volt itthon, nemrég például az MCC-ben mutatta be a Szakadatlan szál című könyvét, amely arra világított rá,

hogy milyen a világ, ha valaki felnőttként tér át a keresztény hitre, azonban iszlám közegben nevelkedett.

Ezt is ajánljuk a témában

Yoram Hazony izraeli filozófus többször járt hazánkban szintén, nemrég Orbán Viktor, magyar miniszterelnök vendégeként a Karmelita kolostorban, szintén többször is adott interjút a Mandinernek, neve még a National Conservatism konferenciáról is ismerős lehet.

Ezt is ajánljuk a témában

Rod Dreher író-filozófus pedig nem csupán visszatérő vendége hazánknak, annyira megtetszett neki Magyarország, hogy ide költözött.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Rod Dreher

Magyar Nemzet

Idézőjel

Richard Nixon óta nem volt a Nyugatnak olyan nemzeti-politikai vezetője, aki olyan mélyen gondolkodik a geostratégiáról, mint a magyar Orbán Viktor.

A MAGA szövetségesek

J.D. Vance MAGA (Make America Great Again) szövetségesei között is sok a Magyarország-szerető: Kevin Roberts, a Heritage Foundation elnöke a Danube Institute meghívására járt hazánkban, találkozott Orbán Viktorral is, interjút adott lapunknak szintén

Ezt is ajánljuk a témában

Magyarország példa Amerika számára – Kevin Roberts amerikai konzervatív vezető a Mandinernek

„A legjobb, amit az Egyesült Államok elnöke jelenleg tehet, hogy hatalmát és hitelességét latba vetve békekötésre vegye rá a feleket – még ma.” Tiszteli a magyar történelmet, aggódik Amerika állapota miatt, és szerinte nem történt volna meg az ukrajnai háború, ha Trump az elnök – Kevin Roberts, a befolyásos konzervatív Heritage Foundation elnöke adott interjút lapunknak!

Ebben az interjúban kifejtette, hogy Magyarország példa Amerika számára, 

tiszteli a magyar történelmet, aggódik Amerika állapota miatt, 

s nem lenne háború Ukrajnában, ha Trump lenne az elnök. Roberts a 2023-as CPAC Hungary-n is előadást tartott. 

Ezt is ajánljuk a témában

Russell Vought amerikai republikánus politikus pedig bár nem járt még hazánkban, de kifejtette: üdvözli Magyarország álláspontját a globális minimumadóval kapcsolatban. A politikussal Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója találkozott amerikai útján, Washingtonban.

Ezt is ajánljuk a témában

Tucker Carlson médiaszemélyiséget se kell senkinek bemutatni – és azt se, hogy mennyire szereti Magyarországot. Készített már interjút Orbán Viktorral, Orbán Balázzsal, felszólalt már az MCC Feszten, ahol beszélgetéseken is részt vett.

Ezt is ajánljuk a témában

Steve Bannon és Donald Trump Jr. is nagy barátja hazánknak. Bannon 2018-ban járt Budapesten, ahol előadást tartott a V4-konferencián. Ebben felidézett egy BBC interjút, amelyben arról beszélt, hogy a liberálisok számára mindenki fasisztává válik, ha nem ők nyerik a választásokat. 

bár csak az ifjabbik Trump látogatott már el ide, az Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara meghívásából, de felszólalt az MCC-ben is. Az ifjabbik Trump lapunknak is adott már interjút.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 11. 14:23
Hú,bakker,elájulok….😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
bagira002
2024. augusztus 11. 02:07
Ne tán Putyin a háborút megunná elege lenne a szomszédjában Amerika ott kellemetlenkedik borsot tör az orra alá úgy vetne véget hogy az ukrán területen idegen tanácsadókra tűzfészekre egy atomot pottyantana , nem az eura nem Amerikára . Amerika másik atommal válaszolna milyen okból nem Amerikát érné támadás , most se Amerika területén folyik az energia háború. Ebben a háborúban az eu - Amerika nem illik bele , megszállók . Ursula futva szedné a lábát Ámerikáig meg se állna .
valerian-0
2024. augusztus 11. 00:43 Szerkesztve
Libsikéim, visítás indul! 1, 2, 3...
nemecsekerno_007
2024. augusztus 10. 22:35
genusnexxt 2024. augusztus 10. 20:18 ,,Mi a jó a 25% os orbán…,, Kurva anyád.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!