Florida szenátora a Twitterén kelt ki az EU hazánkat sújtó jogállamisági intézkedésével szemben

2022. március 13. 07:19

Az EU épp akkor tartja vissza a forrásokat a jogállamisági feltételek miatt Magyarországtól és Lengyelországtól, amikor azok ukrán menekültek millióit fogadják be – mondja Marco Rubio.

2022. március 13. 07:19
null

Marco Rubio republikánus párti floridai szenátor a Twitterén kelt ki amiatt, hogy az Európai Unió pont akkor tartja vissza a forrásokat a jogállamisági feltételek miatt Magyarországtól és Lengyelországtól, amikor azok épp ukrán menekültek millióit fogadják be.

„Lengyelország milliókat és Magyarország több százezer menekültet fogad be, akik egy valódi totalitárius háborús bűnös elől menekülnek” – kezdte meg Twitter-bejegyzését a szenátor.

– tette hozzá.

 

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirákulóziai Mikmuk
2022. március 13. 23:16
Florida szenátoráról azt is el kell mondani, hogy ellene van a koronahisztinek. Leszedette a maszkokat a diákokról és oltásszkeptikus, mert ezek a vackok többet ártanak mint használnak.
Freeczy
2022. március 13. 23:06
Nem mindenki hülye azért ott sem! De azért nem szabad azt sem figyelmen kívül hagyni, hogy ennek a kelet-európai háborúnak a legnagyobb nyertese Amerika lehet mind a fegyverbeszállítások, mind a palagáz kereskedelem európai piacnyitását, mind pedig az újjáépítési és újrakezdési támogatással kapcsolatos kölcsönök kihelyezését figyelembe véve. Ez tulajdonképpen nem más mint a bideni demokrata politizálás ellenszegmensének a másik, most ellenzéki párt politikai manifesztálódása.
foldizs
2022. március 13. 20:11
Lengyelország és Magyarország nem azért fogadja be a menekülteket, mert menekülteket akar befogadni, hanem mert a háború a szomszédjukban van. És Lengyelország talán komolyan veszi a keresztényi kötelességét (nem mellesleg szolidaritást vállal mindenkivel, aki az oroszoktól szenved), de a magyar politika csak prédikál és közben évek óta menekültellenességet szít. Most pedig a magyar kormány a közelgő választások miatt nem merte megkockáztatni, hogy ezt a szólamot folytassa. A jogállamiság leépítésének ehhez semmi köze.
káli
2022. március 13. 16:23
Jaj Nagyon sajnálom a Fideszt! Gondolom valami közpénzből fizetett lobbista!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!