étterem

193 db cikk összesen

Csak jó szakács akarok lenni! – Schreiner Gábor a Mandinernek

m+

Egy banális véletlen vezette el negyed évszázada a japán konyhához, amelynek nemcsak szerelmese, de virtuóz művelője is lett. Schreiner Gábor, a 15. születésnapját ünneplő Nobu Budapest executive chefje az óbudai pék nagyszülőkről, a rizsfőzés misztériumáról mesélt, és arról, mire taníthat minket az alapító Nobu szan.

2025.08.14 05:21

Büszke Magyarország: Veszprém

Nem ismerek még egy olyan vidéki nagyvárost, ahol ilyen bölcsen ötvözték volna az örökség megóvását a funkcionális új építményekkel.

2025.08.09 15:23

A szezon jelmondata: sok munkával sok pénzt

Hamarosan indul a turisztikai főszezon, ám az előző évekhez hasonlóan a 2025-ös idényt is beárnyékolja a munkaerőhiány. Kifejezetten jól járhatnak azok, akik feladják a nyári pihenést, és elszegődnek például a Balatonhoz: évközi keresetük akár másfélszeresét is megkaphatják.

2025.06.16 13:08

Teraszpolitika Budapesten

m+

A kerületi szabályozások széttagoltsága és a bürokratikus eljárások gyakran nehezítik az üzemeltetők munkáját.

2025.04.30 02:10

Vadrózsa, a kiátkozott polgári oázis Buda szívében

Videó
Galéria

Az 1900-as évek első felében épült polgári villa sok mindent látott már, művészektől, politikusoktól az elitig, mégis az ételekről marad emlékezetes, pedig a szakma úgy tesz, mintha nem is létezne.

2024.11.12 21:46