Így még biztosan nem látta Marco Rossit – romantikus fiatalkori fotót posztolt a szövetségi kapitány

2024. február 03. 16:00

Az olasz mester feleségével, Mariellával látható a felvételen.

2024. február 03. 16:00
Budapest, 2022. június 11.
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Nemzetek Ligája 3. fordulójában játszott Magyarország – Németország mérkõzés elõtt a budapesti Puskás Arénában 2022. június 11-én.
MTI/Kovács Tamás

Marco Rossi köztudottan rajong feleségéért, Marielláért, akivel idén lesznek 35 éves házasok. A magyar labbarúgó-válogatott szövetségi kapitánya közösségi oldalain rendszeresen megemlékezik évfordulójukról. Három éve például ezt írta Mariellának címezve:

„Semminek nem volna értelme Nélküled. Életem szerelme, boldog évfordulót!”

Ma pedig egy fiatalkori fotójukat tette közzé Facebook-történetében, amely azért is érdekes, mert az olasz mester ezen még dús hajkoronával látható. 

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és felesége Mariella Moccia fiatalkori közös fényképe
Marco Rossi és felesége, Mariella fiatalon
Forrás: Marco Rossi, Facebook

Marco Rossi felesége Mariella Moccia, korábban az Indexnek így beszélt megismerkedésükről és házasságukról:

„Nem tudom, van-e még ilyen házasság a világon, mint a miénk, ugyanolyan szerelmes vagyok belé ma is, mint amikor 1987 februárjában bejött hozzánk az utazási irodába, és találkozott a tekintetünk. 

Azonnal belezúgtam, nem volt mese...”. A fenti képet látva efelől valószínűleg senkinek nincsenek kétségei. 

Rossi és felesége a Pozzuoliban, az Averno Travel utazási irodában ismerkedtek meg, amely Mariella első munkahelye volt. Mindez 1987-ben történt, amikor Rossi a Campania Puteolana játékosa volt, és a csapat mindig ebben az irodában vásárolta a repülőjegyeket. A vonzalom kölcsönös volt, a 23 éves futballista vacsorázni hívta, ő pedig igent mondott, mert ahogy fogalmaz, „Marcónak nem lehetett ellenállni”. 

„Marco igazi északolasz, én hamisítatlan déli vagyok, két olasz nem is különbözhetne jobban egymástól, de egyvalami közös volt bennünk,

és ez az, ami összehozott: imádjuk a humort.  Ahogy elkezdtünk beszélgetni, rögtön nevetésben törtünk ki, és a mai napig ez a jókedv jellemzi a házasságunkat” – mondta Mariella. 

Ezt is ajánljuk a témában

Marco Rossi decemberi lapszámunkban megjelent nagyinterjújában így beszélt a feleségével való kapcsolatáról:

„Harmincnégy éve vagyunk házasok, és harminchat éve vagyunk együtt, de a mai napig előfordul, hogy az eltérő kulturális mintáink miatt összeveszünk. Mariella sokkal erőteljesebb tud lenni; bár lehet, ez abból fakad, hogy a nők általában sokkal harcosabbak. Végeredményben nagyon jól kiegészítjük egymást. Vannak köztünk különbségek, de mindig fontos volt, hogy egyikünk sem akarta megváltoztatni a másikat. Egy picit formálni talán, de megváltoztatni sosem. Egymás tisztelete – szerintem ez a legfontosabb”.

Az beszélgetést több részletben előfizetéssel nem rendelkező olvasóink számára is elérhetővé tettük, ezeket ERRE, ERRE, ERRE, és ERRE a linkre kattintva olvashatja el. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. február 03. 20:50
Még nagyon sokat Mister!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!