Marco Rossi és felesége kapcsolata szerelem volt első látásra – ma 34 éve házasok

2023. június 27. 12:00

„Ugyanolyan szerelmes vagyok belé ma is, mint amikor 1987 februárjában találkozott a tekintetünk” – szövetségi kapitányunk felesége nem csak a férjéért, a magyar válogatottért is rajong.

2023. június 27. 12:00
null

„34 éve együtt! Boldog évfordulót! #love #anniversary #wife #together” – e szavakkal köszöntötte feleségét 34 házassági évfordulójukon Marco Rossi egy reggel közzétett Instagram-posztban. A magyar szövetségi kapitány bejegyzésében több fénykép is látható házastárságól, Marielláról.

Az elmúlt években minden magyar futballrajongó láthatta, hogy szövetségi kapitányunk elég érzelmes személyiség, és hogy ez nem csak a labdarúgással kapcsolatban igaz, azt talán az mutatja meg legjobban, hogy az elmúlt években hogyan köszöntötte fel feleségét. 

Két éve például azt írta: 

Négy éve, a harmincadik házassági évfordulójukon pedig úgy fogalmazott:

„Harminc év házasság.Harminc év szerelemben, barátságban, veszekedésekkel, félelmekkel, boldogságban és kemény időkben.A mi harminc évünk. Több mint a fél életünk.Ha újrakezdhetném, pontosan ugyanígy csinálnék mindent. Mert Te vagy életem legjobb része. Te vagy a jobbik felem.”

Mariella és Marco Rossi (kép: Marco Rossi, Facebook)
Mariella és Marco Rossi (kép: Marco Rossi, Facebook)

Marco Rossi és felesége 1987 óta vannak együtt

Marco Rossi felesége Mariella Moccia, korábban az Indexnek így beszélt megismerkedésükről és házasságukról:

Azonnal belezúgtam, nem volt mese...”

Rossi és felesége a Pozzuoliban, az Averno Travel utazási irodában ismerkedtek meg, amely Mariella első munkahelye volt. Mindez 1987-ben történt, amikor Rossi a Campania Puteolana játékosa volt, és a csapat mindig ebben az irodában vásárolta a repülőjegyeket. A vonzalom kölcsönös volt, a 23 éves futballista vacsorázni hívta, ő pedig igent mondott, mert ahogy fogalmaz, „Marcónak nem lehetett ellenállni”. 

és ez az, ami összehozott: imádjuk a humort.  Ahogy elkezdtünk beszélgetni, rögtön nevetésben törtünk ki, és a mai napig ez a jókedv jellemzi a házasságunkat.” 

Marco Rossi és felesége, Mariella az Európa-liga Puskás Arénáan rendezett döntőjében (kép: Marco Rossi Facebook)
Marco Rossi és felesége, Mariella az Európa-liga Puskás Arénáan rendezett döntőjében (kép: Marco Rossi Facebook)

„Általában elmegyünk egy jó étterembe. Nápolyban rengeteg jó hely van, csodás kilátással az öbölre, szóval nem vagyunk lehetőség híján. Sokszor a gyerekeinkre bízzuk az étterem kiválasztását, és azt kell mondanom, hogy jellemzően elég drága helyeket választanak nekünk!” – mondta nevetve tavaly a Mandiner nyári különkiadásában megjelent interjúnkban Marco Rossi, amikor arról kérdeztük, miként ünneplik az évfordulót. 

Marco Rossi felesége, Mariella a magyar válogatott nagy rajongója

Mariella természetesen nagyon szurkol a férje által vezetett magyar válogatottnak. Az angolok elleni 4:0-s győzelemről például így beszélt a Blikknek: „Egyedül, a budapesti lakásunkban szurkoltam végig az angolok elleni meccset. Alig tudom elhinni, ami történt!

A meccs után tudtunk beszélni a férjemmel, aki egészen euforikus hangulatban volt még akkor is. Hihetetlenül boldog, túlfűtött volt a győzelem után, ezért viccelődött a sajtótájékoztatón azzal a gyászszünettel. De tény, a kedd este történelmi volt, elérte, amiért annyit dolgozott. Talán nem túlzás, de Marco beírta magát a magyar foci történelmébe”.

A Mandiner szerkesztősége nevében szeretettel gratulálunk Marco Rossinak és feleségének!

Nyitókép: Marco Rossi Instagram-oldala 

Döbbenetes mértékben emelkedett egy év alatt Szoboszlai és Kerkez értéke

Saját korosztályában és posztján mindkét válogatott labdarúgónk a világ legértékesebb játékosai közé tartozik. Szokjuk meg: európai szinten is magasan jegyzett játékosaink vannak, akikért topklubok érdeklődnek.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. június 28. 19:38
Gratulálok! Sok boldog évet még!
urban63
2023. június 28. 12:01
Gratulálunk és sok Boldogságot Kívánunk! A idióták bejegyzésével ne vedd figyelemben, sok irigye van a magyar csapat sikerének 8sikerednek) sok a bérenc kommentelő is mert ezt is meg kell gátolni..., el akarnak tántorítani! A munkánk (alkotásaink) minket minősít is, joggal lehetsz büszke! Continua a combattere!
herden100
2023. június 27. 22:30
A szerelem, sok mindent terem. :))))
Muki46
2023. június 27. 21:01
Sehol nem olvastam arról, hogy lennének gyerekeik. Kár lenne, ha nem lennének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!