
hús

Aki azt hiszi, hogy Mucsi Zoltán zseniális grillezős hirdetési paródiája tele van barokkos túlzásokkal, az nagyot téved!

Ki van zárva, hogy egy grillezés flottul menjen – de épp ez a szép benne. Leginkább a saját sütések tapasztalatai visznek előre, minél több, annál jobb. Tanácsok következnek kezdő grillezőknek.

Túlment minden határon az Európai Unió: már Ausztriában is betelt a pohár, rögtön fellázadt hetvenezer ember

Magyarország és Olaszország sem kér a legújabb brüsszeli őrületből.

Erdély szívéből érkező márka hozhat áttörést a prémium húsfogyasztás piacán

Az eddigi visszajelzések alapján az angus marhahúsnak helye van a minőséget kereső fogyasztók tányérján Magyarországon is.

Megkegyelmezett Orbán: egy emberként lélegzett fel egész Lengyelország

Aggódva figyelte az eseményeket az Európai Bizottság.

Karácsony Gergely trükkje: nem biztos, hogy hússal készül a fővárosi bolognai

Budapestet is elérte Brüsszel húsellenes kampánya.

Hústalanítják a spanyol iskolai menzákat – súlyos egészségügyi következményei lehetnek

Az ügyben megszólalt Spanyol Nemzeti Húsipari Szövetség is.


Padlóra küldheti a vegán mozgalmakat a csirkemell-csipsz és a marhabelsőség-tabletta

„A steak már nem a súlyemelő alfahímek reggelije, hanem a hormonrendszerüket egyensúlyban tartó nőké.”

Miképp fejlesztette fel Oroszország két évtized alatt az állattenyésztését

Oroszország a negyedik helyen áll a világ legnagyobb hústermelői között, amit az orosz Vzgljad portál egyenesen csodának minősít. Elemzésükben beszámolnak arról, miképp tudták forradalmasítani az ágazatot, hogyan jutottak el az amerikai csirkecomboktól való óriási függéstől oda, hogy teljesen önellátók legyenek baromfi- és sertéshúsból. Azt is elismerik, hogy a szarvasmarhák területén lenne még tennivaló.

Figyelmeztetett a Nébih: semmi esetre se egye meg ezt a vagdalthúst

Jelezték, hogy bármelyik Müller üzletbe visszavihető a visszahívott vagdalthús, amelynek az árát blokk nélkül is visszatérítik.

„Azért a pénzért, amit itt hagynak, nem tudnának megfőzni odahaza” – üdvözlet a rántott húsok szentélyéből!

Az extra nagy rántott húsairól és cordon bleu-iről országszerte híres PléhCsárda már több mint harmincöt éve várja a házias ízekre vágyókat a Kolozsvár utcai piacon.

Brüsszel már vizsgálja, forgalomba kerülhet-e az első laboratóriumi hús Európában, Magyarország teljes tilalmat szeretne

A francia Gourmey célja, hogy a sejttenyésztett húspiac első globális szereplőjévé váljon.

Hogy jól csússzon a sör: ezek voltak a fociszurkolók kedvenc ételei a németországi Eb-n!

Minden város előrukkolt specialitásokkal, amelyek népszerűnek bizonyultak a torna során.

Húst hússal – A zebra és a kenguru sem úri muri, és csak Óbudáig kell érte menni

Ezúttal a retró és a hamburger helyett a steakre mentünk rá, és bár itt is akad hambi, a zebra mindent visz.



„A folyamat során az élő állatból fájdalmas eljárással izomszövetet nyernek” – tényleg a műhús lesz a jövő élelmiszere?

Újabb uniós ország engedélyezte a laboratóriumi húst, közben Magyarország és tizenegy másik tagállam makacsul ellenáll az új találmánynak. Összefoglalónk.

Ha ezzel forgatja a húsát, nagyon nagy baj lehet belőle

A vegyületeknek egy része rákkeltő, másik részük pedig feltehetően rákkeltő hatású.

Ínyencség a dzsungelből: egyre több majomhúst csempésznek Franciaországba az afrikaiak

Virágzik a feketepiac.
