Címlap
Hírek
Vélemények
Rovatok
Belföld
Külföld
Gazdaság
Makronóm
Sport
Kultúra
Videó
Hetilap
Szerzőink
Előfizetés
Ft
Ft
6°C
-1°C
OK
Címlap
Hírek
Vélemények
Rovatok
Belföld
Külföld
Gazdaság
Makronóm
Sport
Kultúra
Videó
Hetilap
Szerzőink
Előfizetés
Ft
Ft
6°C
-1°C
12. 23.
hétfő
Legolvasottabb témák
Orbán Viktor
migráció
energiaválság
orosz-ukrán háború
Akták
AKTA
Háború Ukrajnában
AKTA
Választás 2024
AKTA
Háború Izraelben
AKTA
Lengyel választás
AKTA
Egymillió Találkozás Napja
AKTA
Foci Eb 2024
AKTA
Olimpia 2024
AKTA
Amerikai elnökválasztás 2024
AKTA
Árvíz 2024
AKTA
Magyar Péter botrányai
Előfizetés
Szerzőink
Feliratkozás hírlevélre
12. 23.
hétfő
OK
Hírek
Vélemények
Hetilap
Főoldal
⬤
dűlőklasszifikáció
dűlőklasszifikáció
23 db
cikk összesen
Legfrissebb elöl
Legrégebbi elöl
Szűrés
Szűrés a találatok között
Szűrés
Publikálás dátuma
Bármikor
Az elmúlt 24 órában
Az utóbbi héten
Az utóbbi hónapban
Az utóbbi évben
Pontos dátum szerint
Milyen rovatban keressen?
2030
Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Makronóm
Sport
Útravaló
Videó
Tartalom típusa
Cikk
Videó
Szerzőink írásai
Soha ennyire egységes nem volt még a stílus
p
0
0
0
Az új Kaláka-borok
p
0
0
0
Klasszifikáció: idő nélkül nem megy
p
0
0
0
Szőlőt művelve, bort készítve gyönyörű az élet
p
0
0
6
Tállyai dűlőjárás - Tokajbéli víg napjaim 6.
p
0
0
0
Hogy mitől lett I. osztályú egy dűlő Hegyalján?
p
0
0
3
Dűlők, édesség és borok – vendégségben a Kaláka Pincénél
p
0
0
0
Merjünk nagyot álmodni!
p
0
0
17
Alkonyi László Tokaj-Hegyalja történelméről
p
0
0
0
Percről percre: Tokaj-Hegyaljáról tanácskozik a hazai borszakma
p
0
0
7
Le a puttonyokkal!
p
0
0
0
Tállya következő százötven évének alapjait kóstoltuk Alkonyi László vezetésével
p
0
0
1
Eredetvédelem Tokajban
p
0
0
3
Nézegessen kedvére hazai borvidéki dűlőtérképeket!
p
0
0
2
A Tokaj-paradoxontól a nagy lehetőségig
p
0
0
7
Hamarosan feláll az új tokaji dűlőklasszifikációs rendszer
p
0
0
0
Mit nevezünk dűlőnek?
p
0
0
0
Ez történelem
p
0
0
4
Alkonyi bemutatja új hegyaljai dűlőklasszifikációs rendszerét
p
0
0
0
Zéró-pont a dűlőklasszifikációban
p
0
0
0
Mutass többet