A borász szerint a mozdulatok finomodásával 2015-ben a kitűzött - eddig még vibráló - célt világosan befogta a célkeresztbe. A 2015-ös száraz borok több részletben, májusban és szeptemberben kerülnek forgalomba és a hat dűlős tétel együtt (a lent felsorolt borokon kívül a Kakasból is készült egy furmint) egy csomagban is elérhető lesz, várhatóan ősztől. Ami magukat a borokat illeti - bár persze nagyon fiatalok még - , a kóstolás alapján úgy tűnt, hogy talán soha nem képviseltek ennyire egységes stílust.
Az egyes dűlőszelekciók persze érezhetően hordoznak különböző jellemvonásokat, de a kijelölt fő irányvonal megegyezik. A cél olyan borok elkészítése volt, amelyek a termőhely bemutatása és az elegancia mellett jól ihatóak, a pohár újratöltésére csábítják a fogyasztót, a komplexitás önmagában ugyanis kevés, ha a kóstoló nem inna szívesen még egy pohárral a borból.”