Toborzó! Rendszerváltás 2.0

2016. május 15. 17:09

A Zöldek arról híresek, hogy szeretik a lehetetlen küldetést, és sajnos a Magyarság ügyénél – melynek jelenleg nincs gazdája – reménytelenebb, veszettebb ügy nem létezik a világon.

2016. május 15. 17:09
Zöldek Pártja

„Vártam a végsőkig, hogy bizonyítsa életképességét a »demokratikus baloldal« és az osztódással szaporodó pártnak látszó baráti csoportosulások. Talán bizonyítják életképességüket, rátalálnak arra a hangra ami hívószóként mozgósítja mindazokat, akik a fennálló rend elégedetlenjei, kárvallottjai. A két év türelmi idő letelt, így kénytelen vagyok zöld környezetvédőként, tehát a hagyományos pártpolitika oldalvonaláról bekiabálás helyett beleállni a »játékba«. Az elcukisodott Jobbik, a talaját veszített MSZP, a zombi-böszme DK, az egyszemélyes Liberálisok, a Fidesz transzmisszós szíján pörgő LMP, a mérhetőségi határral küzdő Együtt, és a kerekítési pontatlanság, a PM, egymást túllicitálva bizonygatják alkalmatlanságukat a választói akarat befolyásolására, azaz a Fidesz leváltására a két év múlva esedékes választásokon.  

A Zöldek arról híresek, hogy szeretik a lehetetlen küldetést, a reménytelen helyzetek mesterei, csak a vesztett ügyek tudják lázba hozni őket, és sajnos a Magyarság ügyénél  melynek jelenleg nincs gazdája  reménytelenebb, veszettebb ügy nem létezik a világon. Ehhez képest a világ túlnépesedése, a globális felmelegedés, a hagyományos energiahordozók kimerülése vasárnapi matiné.

A híres/hírhedt nemzetközi környezetvédők krokodilkönnyeket ejtenek ha Dél-Amerikában kihal egy ritka muslincafaj, de szenvtelenül és tétlenül nézik, hogy Európa közepén hogyan pusztul el, számolja fel önmagát (?) egy ezer éves állam alapítására és működtetésére képes egyetlen olyan nemzet Európában, mely nem indo-európai, melynek származását, múltját, István óta hamisítják, írtják kultúráját,  ősi művészetét, elpusztítják szakralitását... Ha más nem ezt a kivételes, különleges »minőséget« illendő lenne védenie, a toleráns, humanista, liberális demokráciáknak, hiszen a Napimádó ősmagyarok természetvallására alapuló demokratikus közösségszerveződés átfogóbb és fejlettebb rendszer alkotott mint a legkidolgozottabb mai zöld politika.”

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2016. május 16. 20:24
Most tényleg a 0%-os pártkezdemény ekézi az 1%-os pártot, hogy az miért 1%-os? Jó lesz ez. :)))
tas0125
2016. május 16. 13:51
Ma olyan érzésem van, hogy a jobb gombot nyomtam, mert a helyzetjelentése helyt álló. A többit meg nyitva hagyja. Titkon remél,azért remél egy hagyományra is épülő, okosság alapú baloldali párt. Mondjuk egy "Igazság párt", de akkor már megint ott vagyunk ez egy szélsőséges párt és eu. ismét ennek pecsételi, mert neki ez a kedvező mint a létező hazai baloldali ellenzék. Ezt meg a népünk, többször kipróbálta Isten ments. Így hát járt utat el ne hagyd, marad régi szólás, mondás.Ennél jobb, most nem megy a piacon.
ellenforradalmár
2016. május 16. 12:20
Én csak gyorsan átfutottam, de ez nem olyan, mint a transzzsidó kiáltvány?
Mich
2016. május 16. 10:21
Még egy homályos hátterű "rendszerváltó" törpepárt... de az ellenzék leírása találó: "az elcukisodott Jobbik, a talaját veszített MSZP, a zombi-böszme DK, az egyszemélyes Liberálisok, a Fidesz transzmisszós szíján pörgő LMP, a mérhetőségi határral küzdő Együtt, és a kerekítési pontatlanság, a PM..." Csak a Fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!