Hogyan vitazz Európai Demokratakent?

2021. június 30. 07:48

Az intoleranciat nem szabad toleralni! A legkevesebb, amit megtehetsz: a demokrata dolgokra like-ot vagy szivecsket reagalsz, a fasisztakra duhoset.

2021. június 30. 07:48
null
Veczán Zoltán
Mandiner

Kedves barátaim! Sokan hamis párhuzamot vonnak egyes gyakorlatok között, amiket mi demokratikusan folytatunk, meg amit a fasiszta mucsaiak művelnek ott magyarorszagon. Sajnos sokszor még mi, Demokraták is bedőlunk ennek az aljas uszitásnak, pedig a hasonlosag csak formai. Irok par példat, akár nyugodtan hasznaljatok fel egy az egyben, ha valamiert nem sikerul egyből letiltatni a nazikat a Facebookról, es muszáj vitatkozni velük. Esetleg küldjétek el a kovetsegnek is, ahogy Hadhazy úr javasolta. No Pasarán!

 

Orbanek dán forditoja elgepelesevel érvelni a miniszterelnok ellen ilyen: demokrata (és vicces, de buták ezek!).
Karacsony Gergelyt cseszegetni azert, mert nem tudta leírni a sajat titulusat kézzel, ilyen: fasiszta.

Szivárványszín csodákkal várni es csukloztatni a fasiszta magyar szurkolokat Berlinben, ilyen: demokrata (és humoros :))
Kitiltani a szivárványt a Puskasbol, ilyen: fasiszta (provokácio is, nem erti meg a kis köpcös hogy nincs helye a politikának a fociban!)

Homofóbnak nevezni az egesz mucsai homofób országot, ilyen: demokrata (es igazságos es bator es megindíto, imadom! <3 )
Tiltakozni ellene miniszterelnökkent ilyen: fasiszta (és nyilvan elmebeteg homofobia ujabb bizonyitéka)

Drag queenekkel erzekenyíteni a kisgyerekeket az LMBTQ Emberek elfogadására ovodai meg iskolai programkent ilyen: demokrata.
Összemosni a pedofilokat az LMBTQ emberekkel törvenyben ilyen: fasiszta (csakis a jobboldal kepes ilyesmire!!)

Mecsetet épiteni Europaban ilyen: demokrata.
Nyolcszaz eves, leegett katolikus templomot helyreallitani ilyen: fasiszta (es környezetszennyezo! szegény fak!)

Nem szimpatikus jobboldali politikus megölését vizionalni ilyen: demokrata (megerdemlik, igaza van a Momentumosnak!)
Nem szimpatikus baloldali politikus megölését vizionalni ilyen: fasiszta (kevés büntetes Kalman Olga wannabe gyilkosanak a borton!).

Tolmáccsal fordittatni, mert vezeto tisztsegviselokent (főpolgármesterként) nem tudsz angolul, ilyen: demokrata (es kinek mi koze hozzá!)
Tolmáccsal fordittatni, mert vezeto tisztsegviselokent nem tudsz angolul, ilyen: fasiszta (es meg buta is ez a Vida Ildiko, HAHA, LOL)

Vegigvonulni narancssárgaban Budapesten es összevizelni az utcat, ha holland vagy, ilyen: demokrata.
Vegigvonulni narancssárgaban Budapesten es nem összevizelni az utcat magyarkent ilyen: fasiszta.

Fizetett hirdetes: demokrata (szerencsére van meg aki hisz az ertekekben, köszönjuk, nagyvállalatok!)
Fizetett hirdetes: fasiszta (ostoba fideszes propaganda, nyilvan nem is mehet le egy belga lapban sem, ha nem fizetnek érte!)

es meg egy bónusz, csak hogy jobban ertsetek: ez nem azt jelenti, hogy neha egy demokrata nem botlik meg, de a demokrata zsidozas, a demokrata ciganyozas, a demokrata prolizas lenyeget tekintve teljesen mas, mint a fasiszta, és amikor cigányok vagy muszlimok támadnak melegeket, azert is a fehér tobbseg a hibás! Ha TGM-nek lesz ideje, majd elmagyarázza jobban.

Amit fontos eszetekbe vésni: nincs azonos mérce, ezek NEM ugyanolyan dolgok, mert mi Europaiak vagyunk es Demokratak, hiszünk a szolasszabadsagban meg az egyenlosegben, azok meg eltiporják ezeket az értékeket. Ők nem ugyanolyan Emberek, mint mi! Az intoleranciat nem szabad toleralni! A legkevesebb, amit megtehetsz: a demokrata dolgokra like-ot vagy szivecsket reagalsz, a fasisztakra duhoset. A Parbeszedre szukseg van, de velük nem szabad szóba allni!

 

(sry hogy néha hiányoznak az ékezetek, de egyszer lattam egy postot a kozmediarol es duhomben ledaraltam a fasiszta magyar billentyuzetet, mert felhúzott, hogy ezek még a nyaralásomon sem hagynak beken! Ez is az egyik oka annak, hogy akkor se mennek vissza „haza”, ha többet keresnék, mint itt. Btw azota csak objektiv amerikai riportokat es fuggetlen nemet kozmediat nézek, mert engem a VALOSAG erdekel.)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2021. június 30. 23:01
Pont ilyenek!
certus
2021. június 30. 10:45
Esetleg még Magyarországot lehetne Mo-nak rövidíteni. Minek is kiírni, ennek a söpredéknek? Passzol az ekezetnelkuliseghez.
lehetkalman
2021. június 30. 10:43
Lesz cikk orbán 100 milliárdos kastélyépítéséről? Ajánlom mindenkinek az erről készített HVG-s kisfilmet. Nagyon durva. Utána majd lehet beszélni arról, hogy itt vannak-e demokraták...
nick89
2021. június 30. 10:07
Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettével és hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntettével vádolja a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség az Agrárminisztérium volt helyettes államtitkárát, Nagy Jánost. A vádirat szerint a decemberben őrizetbe vett és menesztett Nagy tavaly nyáron egy vállalkozóval arról állapodott meg, hogy segíti "állami földterületek használati, illetőleg tulajdonjogának megszerzésében és a jövőben meghirdetni tervezett pályázat elnyerésében." Ezért cserébe a helyettes államtitkár hozzájutott a cég 5%-os tulajdonrészéhez. Emellett Nagy és "egy közvetlen irányítása alá tartozó osztályvezető előzetesen abban állapodtak meg, hogy egy gazdasági társaság bevonásával – tanulmány elkészítésére irányuló pályázat kiírása révén – jogtalan előnyre tesznek szert." Lényegileg nyilvános tender nélkül írattak volna egy kiválasztott céggel tanulmányokat tízmilliókért. A szerződéskötésre végül nem került sor. Az ügyészség tájékoztatása szerint Nagy János 2020. december 1-től a lakás elhagyását engedélyhez kötött bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt, amit a bíróság megszüntetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!