Elfogták Kálmán Olga zaklatóját

2021. május 05. 21:57

A Budapesti Rendőr-főkapitányság zaklatással gyanúsítja az édesanyja közösségi profiljáról Kálmán Olgának üzenetet küldő férfit – írja a Police.hu.

2021. május 05. 21:57
null

„Kálmán Olga, az ismert televíziós személyiség és politikus 2021. május 4-én tett feljelentést, mert

Éppen tanúkihallgatása folyt a II. Kerületi Rendőrkapitányságon, amikor újabb hasonló üzeneteket kapott. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétség gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást” – írta a police.hu.

Másnapra azonosították a feltételezett elkövetőt. Az 53 éves V. Gábort győri otthonában fogták el. A nyomozók lefoglalták azt a számítógépet, melyről a rendelkezésre álló adatok szerint

a férfi édesanyja közösségi profilját használva küldte a fenyegető üzeneteket.

A szabadlábon védekező gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését – áll a beszámolóban. 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. május 08. 04:00
Érdekes az ügyben az Orbán kormány rendőrsége olyan ballibsik mint Olga sértettsége ügyén rögtön intézkedik , közben a kormány oldal sértettségét figyelmen kívül hagyja. Rendőrség a baloldal rendőrsége ?
nempolitizálok
2021. május 06. 19:18
Ezt most hogy. A faszit elfogták, miközben Gyurcsány és más ballibsik a parlamentben fenyegethetnek politikusokat, újságírókat?????
akiaki
2021. május 06. 19:02
a fényképen ez a nő van?
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 06. 17:36
Annyira szánalmas. Az is aki fenyeget, az is aki a fenyegetettségből próbál hasznot húzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!