Kálmán Olga fenyegető üzeneteket kapott, feljelentést tett

2021. május 04. 14:45

A DK politikusa azt mondta: nem lehet családja életével szórakozni.

2021. május 04. 14:45
null

Fenyegető üzeneteket kapott Kálmán Olga, amelyben azt írták a DK politikusának, hogy lefejezik, felgyújtják, és kiirtják a családját.

– mondta.

Kálmán Olga arról is beszélt közösségi oldalán: az a gyűlölet, amely átitatja a társadalmat, „megmérgezi a lelkeket”. A DK politikusa ezért feljelentést tett a II. kerületi rendőrkapitányságon.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tót Ottó
2021. május 05. 21:15
Talán Varga Viktor adott tanácsot hogy lehetsz "híres".Mindegy mit csak beszéljenek rólam..
makapaka2
2021. május 05. 15:01
A politikai prosti, Kálmán szOlga hazudik. Akik folyamatosan életveszélyes fenyegetéseket kapnak, azok a jobboldali politikusok, és újságírók. Legutóbb Füssy Angéla kisgyereke kapott halálos fenyegetést már többedszerre.
gyaloggos
2021. május 05. 13:35
Gyurcsány a napokban arról mesélt, hogy a nevében ismeretlenek telefonálgatnak! AZ IS az ő akciójuk volt, csak senkit nem érdekelt, most meg ezzel próbálkoznak! DE! LESZ MÁSIK, ez biztosra vehető!
gyaloggos
2021. május 05. 13:27
SEMMI MEGLEPŐ amúgy Várható volt, hogy ismét hozzányúlnak az efféle eszközeikhez is, és VALÓSZÍNŰLEG " fenyegetik" még őket, másokat is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!