Orbán Viktor külföldi lapokban üzen Nyugat-Európának

2021. június 26. 12:30

A fizetett hirdetések azt írják le, hogyan látja a kormányfő Magyarország és az EU jövőjét.

2021. június 26. 12:30
null

Legalább egy dán és egy spanyol újságban is megjelent az az egész oldalas fizetett hirdetés, amiben Orbán Viktor hét pontban írja le, milyen EU-t szeretne – írja a HVG. Hozzátették: a Jyllands-Posten nevű dán lap szombati számában egész oldalas hirdetést közölt a magyar kormányfő.

A hirdetés hét pontban foglalja össze, milyennek szeretné látni Magyarország az EU jövőjét. 

A hirdetésben Orbán Viktor hét javaslatot fogalmaz meg, írják.

Orbán a hirdetésben azt állítja, hogy Brüsszelben olyan szuperállamot építenek, amelyre senki sem adott felhatalmazást. „Nemet mondunk az európai birodalomra” – áll az első javaslatban. Orbán Viktor a hirdetésben azt is írja, hogy szeretné, ha Szerbia csatlakozna az EU-hoz, az Európai Parlamentet „zsákutcának” nevezi, írják, majd kijelenti, hogy az európai integráció „eszköz, nem öncél”. Nem a dán hirdetés az egyetlen, valószínűleg egy tudatosan felépített kampányról van szó, írja a HVG, mert ugyanez a hirdetés egy spanyol lapban is megjelent szombaton.

Kép forrása: Twitter

Összesen 319 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2021. június 27. 14:46
Bocs roctoberinek szól;)
kékFogúHarald
2021. június 27. 11:40
Az MTVA az Orbánbeszédet miért nem feliratozza 7 nyelvre?!! Vortrag von Viktor Orbán auf der Konferenz mit dem Titel "30 Jahre in Freiheit" -- https://bit.ly/3y0HqvU Presentation by Viktor Orbán at the Conference entitled "30 years ago in Freedom" -- https://bit.ly/3ddX53h
kékFogúHarald
2021. június 27. 11:39
Az MTVA az Orbánbeszédet miért nem feliratozza 7 nyelvre?!!
Eva-Anna
2021. június 27. 08:47
Azt gondolom, itt Van egy félreértés AZ EU 27 országa konferenciák sorát Rendezi idén; jogyan tovább.? Eddig csak Orban hozta a véleményét nyilvánosságra, a többi miniszterelnök nem, Igrnis helyes volna a többi 26. Elképhelését ismermi és összehasonlitani.. A tagorszagok médiáinak, ha másként nem, fizetés ellenében közölni kellenek Orbán Meg a töbniek elképzelését. A tobbieknek vagy nincs, vagy titkolják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!