Mark Rutte: Magyarországnak térdre kell ereszkednie

2021. június 24. 14:09

A brüsszeli uniós csúcsra érkezve Rutte arról beszélt, ő inkább eltávolítaná Magyarországot az EU-ból.

2021. június 24. 14:09
null

Mark Rutte a brüsszeli uniós csúcsra érkezve beszélt a magyarországi gyermekvédelmi törvényről, amely kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozások nem irányulhatnak a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére. Rutte szerint „ez a törvény ellentétes minden értékünkkel.

Magyarországnak vissza kell vonnia ezt a törvényt, és térdre kell ereszkednie”

idézi Ruttét a holland RTL. 

A holland miniszterelnök véleménye szerint Magyarországnak nincs keresnivalója az Európai Unióban. Hozzátette ugyanakkor, hogy Magyarország kizárását nem lehet bemondásra elintézni,

ezt csak lépésről lépésre lehet csinálni, és abban lehet reménykedni, hogy alkalmazkodnak”

– fogalmazott.

Nyitókép: Remko De Waal / ANP MAG / ANP via AFP

Összesen 380 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasgyari Tibi
2024. február 23. 11:26
Érdekes ez a Rutte akkorát bukott mint egy részeg üveges, mégis rögtön a NATO vezetője lesz? Kik osztják itt a lapot? A nyilatkozata a kommunistákat idézi, mi az hogy térdre kell kényszeríteni? A liberális “szabad” világ a legrosszabb diktatúrákat is felülmúlja. Ha nem azt teszed amit mondunk, véged.
Skulo
2024. február 23. 11:16
Rutte! Neked se gyerek szobád, se bilid nemvolt. Most mégis belelóg a kezed. Csak bene kapd, álmodban panelproli liberális! Miért ne gondolhatnánk másképp a dolgokat?
Lion
2021. június 27. 19:47
Kiszoptatok Budapesten, idióták. Térdelő Hollamdia.
Szerintem
2021. június 26. 06:13
Van még aki azt hiszi, vagy azt hiszi hogy elhisszük, hogy simán csak egy felvilágosítás ennyire fontos ezeknek, már az óvodában is? Lehet az ennyire fontos, hogy ezért egy országot térdre kényszerítsenek? Heteró felvilágosításért hogyhogy nem aggódnak ennyire?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!