Ilyen volt a müncheni magyarzaklatás belülről

2021. június 26. 09:15

Egy magyar szurkoló beszámolója.

2021. június 26. 09:15
null

Ódor János László egy ismerőse történetét oszottta meg a Kontrán. Úgy alakult, hogy Tamás a hazai Eb-meccseken túl Münchenbe is szerzett jegyet, és a réges-régi pozsonyi meg francia túrák után ismét idegenben szurkolhatott a nemzeti csapatnak.

Tamás azt mesélte: arra, hogy a 1992-es Slovan-Fradi állami szinten szervezett-diktált magyarvadászatának egy legyengített verzióját élhetik át Münchenben 29 évvel később, még ő se számított. „Ment az erőfitogtatás: a vonaton kétszer is lefotózták a személyinket. A pályaudvaron körbevettek, még egyszer lefotózták az iratainkat. Kérdezni akartam a rendőrtől és mutattam az egyik irányba, az meg rábaszott a karomra. Apró faszságokkal végig baszogattak” – mondta.

Folyamatosan ment a provokálás

Azt írják, persze nem a fizikai erőszak volt a jellemző. Pszichológiai és adminisztratív szinten is ment a vegzálás. „Csak aznapi negatív teszttel engedtek be a stadionba, amit egy külön appba kellett feltölteni. Az alkalmazás (Luca) amúgy egy vicc. Eredetileg pizzarendelésre használják, ha Magyarországon lett volna, mindenki szétfikázná.

Orbán Viktor kedvenc sportja a foci, a befizetett adóból fizeti meg az EU-s pénzekből!”

Hozzátette: „Nem engedtek minket vonulni. Volt a Wienerplatzon két magyar rendőr, ők is azt mondták, hogy nem értik az egészet; két napja velük is undorítóan parasztok a kollégák. Folyamatos provokáció: vonulás helyett buszoztatás, a pályaudvaron óriási szivárványos zászló, de máshol is. A stadionban

Ugyanazt a budit használtuk: nem volt elkülönítve a német és a magyar tábor. Csak arra vártak , hogy balhé legyen. A stadionban nem árultak alkoholt, az egyik rendező állítása szerint csak ezen a meccsen nem. Visszafelé a metrón volt egy középkorú hölgy. Egyszercsak megszólal: az én fiam szerezte a 2. gólt amúgy. Isten áldja a Schäfer Anyukát!”

„Mintha a Blahán lennék”

Tamás így folytatta: „Münchenben meg úgy éreztem magamat, mintha a Blahán lennék. Elmentünk a Hofbräuhausba – turista-lehúzóhely – láttam, ahogyan az egyik hátsó kieső részben

Megsértődött, amiért szóltam neki. Amúgy egy felszolgáló se volt német: az egyik magyar pincércsaj próbálta erőltetni az FFP2-es maszkot, holott rajta is papír volt. Azt mondja: csak a vendégeknek kötelező, haha.”

Elmondta: „A szivárványmaszkos németeknek simán beszólogattunk mi is. Mindenhol a maszkon rugóztak amúgy. Az Allianz Arenában elviekben csak minden 5. székre lehetett volna leülni és maszkban... persze mindenki leszarta. A kapuk mögött, így a magyar szektorban is még jó előre leragasztották a többi széket, ez se érdekelt senkit. A nézőtér többi részén nem ragasztgattak, mi volt itt a logika?”

Fotó: MTI

  

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2021. június 26. 23:21
Hányinger. Ezeknek a seggét nyalja a Szemkilövető Ripacs által vezényelt moslékellenzék.
Rocktoberi
2021. június 26. 18:55
Marhageddon! Tényleg ennyira fogyatékos vagy? Mondottam volt vagy hússzor, hogy rég kiikszeltelek mert nem érdekelnek a fajankók véleményecskéi. A kiikszelés azt jelenti, hogy nem látom, amit idemaszatolsz. Szeretsz magadban beszélni is?
nempolitizálok
2021. június 26. 18:21
Elég kibaszás nekik a bevándorlók. Én pedig úgysem járok arrafelé. Sülnek a zsírjukban, most kivel basztak ki? A magyar visszamegy a hazájába, de az idióta németnek beleértve a rendőrt is, kuss., az marad a libernyák mennyországban a szivárványos zászlójával együtt. Jöttem haza Németországból, kb. olyan érzésekkel, mint amikor a 80-as évek elején jöttem Csehszlovákiából. Már alig vártam, hogy átlépjem a határt, a szabadság földjére lépjek. Szánalom, rengeteg a dísznémet, rengetegen meg sem mernek szólalni, ez a többség. Súlyosabb a büntetésük mint a valamikori csehszlovákoknak, akik megúsztak eg rossz ragozást a fizujuk kb. 35-40%-ának megfelelő összeggel. A német elveszti az állását, el is kell költöznie, mert mindenki rámászik, hogy náci. Sajnos a németek alapvetően egy csordanép. Kb. mint a szlávok, kivéve persze a délszlávok. Ezért is szívnak és a szlávokhoz hasonlóan ezért is baszik ki a többivel az, akinek van egy pici hatalma, rendőr, hivatalnok, stb.
P.S.
2021. június 26. 18:14
Német= Nemtelen libernyák buzi erőszakos banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!