Beszélnünk kell az EU-val

2017. augusztus 02. 21:56

Nagyon jó kapcsolatom van az EU-s népekkel és mindenkivel, de ők nagyon, nagyon protekcionisták. Tudja, a farmereink és mások nem tudják ezt kezelni – tudja, nem tudnak ott eladni. Ez nagyon igazságtalan.

2017. augusztus 02. 21:56
Donald Trump
Wall Street Journal – Politico

Vannak pontok, amelyek nagyon fontosak lesznek az Egyesült Királysággal kötendő egyezményben? Mik – tudna kiemelni pár konkrétumot?

Lesznek bizonyos részek. Ez nem – szóval lesznek bizonyos részek. Mármint, a dolgok egy része az – nagyon jó kapcsolatom van az EU-s népekkel és mindenkivel, de ők nagyon, nagyon protekcionisták. Tudja, a farmereink és mások nem tudják ezt kezelni – tudja, nem tudnak ott eladni. Ez nagyon igazságtalan. És erről régóta beszélek. Ez nagyon az Egyesült Államok ellen van. Na most, az EU akart valamit csinálni, hogy versenyezni tudjon az Egyesült Államokkal. Nos, mondhatja, hogy ez barátságos lépés, de azt is, hogy barátságtalan. De nagyon protekcionista. És a többi mellett ott vannak a mezőgazdasági termékeink, amelyek szimplán csak kiszorulnak az EU-ból. Miközben mi nem tesszük ezt az ővelük. (…)

Mert van egy csomó pénzügyi cégünk, amelyek már csökkentették a foglalkoztatottak számát, például Frankfurtba küldtek embereket, s már egy részüket elküldték Londonból. Gondolja, hogy ez jó ötlet, mindezek után?

Ez rajtuk múlik. De nagyon jó kapcsolatunk lesz az Egyesült Királysággal. És beszélnünk kell az Európai Unióval, mivel ez nem kölcsönösen előnyös üzlet, tudja.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. augusztus 03. 21:13
Triumpf.
Hóvirágcsempész
2017. augusztus 03. 19:45
Te drága isten.... Ez a faszi buta , mint a föld . Ekkora csalódást.... :-((((
tango47
2017. augusztus 03. 18:50
Kell a francnak a GMO-s termék.
makám
2017. augusztus 03. 12:50
"Nagyon jó kapcsolatom van az EU-s népekkel és mindenkivel, de ők nagyon, nagyon protekcionisták. Tudja, a farmereink és mások nem tudják ezt kezelni – tudja, nem tudnak ott eladni. Ez nagyon igazságtalan." amikor az usa legtöbb államában be van tiltva kinder tojás piacvédelmi okoból. és gyógyszert se engednek be csak ami hiánycikk pl antibiotikum, mert azzal védik a mestereségesen magasan tartott árakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!