Egyedülálló élménnyel várja a magyar szurkolókat az olimpiai közvetítéssorozat

2024. július 19. 05:49

A leglelkesebbek a párizsi játékok egyetlen pillanatáról sem maradhatnak le. Hosszú Katinkáék Bukarestbe költöznek.

2024. július 19. 05:49
Szabó Péter

Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon

Szenzációs újdonságokkal készül a Warner Bros. Discovery a párizsi olimpiai közvetítésekre: Európában csak a vállalat streamingplatformjain érhető el mind a 762 sportesemény, 329 éremosztó versenyszám és a 19 versenynapon át tartó, 3800 órányi élő közvetítés! A televíziós sugárzás által a közmédián is láthatóak majd a magyar érdekeltségű versenyek, ám minden esemény élő nyomon követése és visszanézése kizárólag az EuroSport és a Max felületein lehetséges.

Egészen egyedi újítások

Az egyedülálló élményt olyan újítások teszik teljessé, mint a 15 sportág idővonaljelzője, az aranyéremre figyelmeztető funkció (felugró ablakok figyelmeztetik a rajongókat, ha közeleg egy aranyéremért folyó küzdelem döntő pillanata), valamint a többnyelvű közvetítés, amelyek révén a Max felhasználói irányíthatják a közvetítést. Ezek jelentik a garanciát, hogy egyetlen szurkoló sem marad le semmiről. Az alkalmazást annak érdekében bővítették számos különleges, új funkcióval, hogy az előfizetők még magasabb szintű nézői élményben részesülhessenek, és saját maguk irányíthassák az olimpiai közvetítést. Ez többek között 3800 órányi élő tartalomhoz biztosít hozzáférést, amely

július 24-től az augusztus 11-i záróünnepségig elérhető, és a legizgalmasabb pillanatokban akár 54 egyidejű élő közvetítést is jelenthet!

Az egészen különleges párizsi sportélmény közvetítését még izgalmasabbá teheti az ötkarikás játékokat nyomon követők körében, hogy egyedi háttér- és magazinműsort is készítenek a stáb tagjai.

Ezt is ajánljuk a témában

Bonjour, Paris!

A műsor a Bonjour, Paris! nevet kapta és minden reggel világszerte ismert szakértőkkel jelentkezik. A EuroSport az olimpiai jogok megszerzése óta először készít regionális műsort, amelyet naponta sugároznak Romániában, Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban és Szlovákiában. A műsor – amelyet Romániában forgatnak és gyártanak – egyidejűleg kerül adásba az öt országban, és kiegészíti a programokat ezeken a területeken.

Világszinten is egyedülálló, hogy a streamingszolgáltatásnak köszönhetően a szurkolók semmiről sem maradnak le a felületeinken, az összes pást, az összes futam, az összes szám meg- és visszanézhető,

a felhasználók maguk választhatják ki, mikor, melyik sportágra kíváncsiak” – mosolygott a páratlan élményt prezentációjakor Szabó Gábor, az EuroSport vezető kommentátora, aki a Mandinernek néhány kulisszatitkot is elárult a Bonjour, Paris! című háttérműsorról.

„Amikor megegyeztünk a kézilabda-szakértőnkkel, Xavi Pascuallal, akkor még Romániában dolgozott, így az ottani helyszínen készülő műsor stúdiójának megközelítése kényelmes távolságra volt a számára. Azóta azonban megegyezett a veszprémi kézilabdaklubbal, így néhány nap bukaresti tartózkodás után az olimpia második felében az internet segítségével már Magyarországról kapcsolják majd adásba a kollégák a spanyol szakembert” – tette hozzá Szabó Gábor.

A kézilabdaedzőhöz hasonlóan a két magyar úszó, Hosszú Katinka és Pásztory Dóra is a szakértői gárdát erősíti, ők az úszás futamai alatt lesznek sűrűn foglalkoztatottak Bukarestben.

Magyar úszók a szakértők között

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú és a 2000-es sydney-i, valamint a 2004-es athéni paralimpián aranyérmes Pásztory képviselik a magyar színeket a regionális műsor szakértői csapatában – így az olimpia első felére Bukarestbe költöznek.

Ezt is ajánljuk a témában

„Növekedésünk alapja a közvetlen fogyasztói stratégia. A Max platform bevezetése óriási sikert aratott Európában. Most, hogy az olimpiai játékok először érkeznek ide, biztosak vagyunk benne, hogy még több rajongót tudunk bevonni az olimpiai tartalmak révén. Nagyon várjuk, hogy kibővíthessük a játékokról szóló tudósítások körét, és a sportolók történeteit a lehető legszélesebb közönséghez eljuttathassuk Európa-szerte” – hangsúlyozta Scott Young, a WBD Sports Europe tartalomért, gyártásért és üzleti műveletekért felelős igazgatója.

A rajongók többnyelvű kommentárból, a legtöbb eseménynél akár 20 nyelv közül is választhatnak.

A EuroSport közvetítésein 400 szakértő kommentátor tudósít majd a lehető legszenvedélyesebb módon az idei olimpiáról. Izgalmas hetek állnak tehát előttünk: a Szajnán zajló történelmi nyitóünnepségtől az ikonikus Stade de France stadionban történő záróünnepségig!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­­i­ ­­p­­­u­­n­­­c­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
sersem
2024. július 19. 06:55
Valahogy rossz előérztem van ezzel az olimpiával kapcsolatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!