Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Hosszú Katinka mégis részt vesz az olimpián – de nem versenyzőként!

2024. július 03. 17:59

A háromszoros olimpiai bajnok úszónőnek nagyon fontosa feladata lesz.

2024. július 03. 17:59
Swimming - Olympics: Day 1

Nyitókép: Clive Rose / Getty Images

A olimpiai játékokat egész Európában közvetítő Eurosport szerdán bemutatta a párizsi olimpián részt vevő szakértői gárdáját, amelyben helyet kapott a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka és Pásztory Dóra is – számolt be az Index.hu. 

Hosszú Katinka versenyzőként nem vehet részt az idei játékokon, mert nem sikerült megúsznia 200 méter vegyesen a párizsi induláshoz előírt olimpiai szintet a Rómában zajló Sette Colli (Hét Domb) elnevezésű nemzetközi versenyen. 

A világklasszis magyar úszónőnek ez lett volna a hatodik olimpiai részvétele, ám egyáltalán nem búslakodik amiatt, hogy nem jött össze. Persze most már nincs is miért, hiszen az Eurosport szakértőjeként mégis ott lesz Franciaországban. A magyar szurkolóknak pedig szintén nincs miért búslakodnia, hiszen a 15 éves szupertehetség, Jackl Viven személyében megérkezett az utánpótlás is

Ezt is ajánljuk a témában

Az Index cikke szerint Warner Bros. Discovery (WBD) részeként első olimpiáját ünneplő Eurosport 47 piacon, 19 nyelven közvetíti majd a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a Maxon, valamint televíziós közvetítések során a Eurosport csatornáin.

„Az olimpia otthonaként szolgáló és a legnagyobb történetmesélő gépezet révén működő Eurosport-csapat páratlan az olimpiával kapcsolatos szakértelem és tapasztalat területén. Európa legnagyobb olimpikonjaiból álló, több mint száz főt számláló, hihetetlen stábot hívtunk össze, hogy a 19 izgalmas versenynapon át elsőrangú betekintést, elemzést és szórakoztatást nyújtsanak a nézőknek. Saját személyes olimpiai tapasztalataikból merítve minden fontos pillanatot életre keltenek majd a kontinens több millió rajongója számára” – idézi a közlemény Scott Youngot, a WBD Sports Europe tartalomért, gyártásért és üzleti működésért felelős igazgatóját.

Az Eurosport kiemelkedő szakértői közé két magyar sportoló is bekerült. Hosszú mellett pedig a 2000-es sydney-i, valamint a 2004-es athéni paralimpián aranyérmes Pásztory Dóra képviseli a magyar színeket.

Rajtuk kívül még olyan neves olimpiai bajnokok vesznek részt, mint Alain Bernard, Arnaud Tournant, Carolina Klüft, Fabian Hambüchen vagy éppen James Cracknell.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­É­r­t­é­­k­­­e­­­l­d­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­e­­x­­i­­­ ­­p­­u­­n­­c­­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Hopszjuliska
2024. július 04. 16:42
Megérdemli, örülök ennek a hírnek!
Darthvader
2024. július 03. 21:36
Hosszú lebontotta saját szobrát. Emberileg, erkölcsileg szánalmas, minden, csak nem példakép. Maga tehet arról, hogy nem az eredményei jutnak az ember eszébe, hanem a gátlástalan pénzéhsége. Az már csak hab a tortán, hogy az affektáló, beszédhibás, sivitó fejhangjától a falak leomlanak. Borzalmas.
DeGar
2024. július 03. 21:09
Én jobban örültem volna Egerszegi Krisztinának, vagy Cseh Lászlónak szakértőként, kár, hogy nem ők jutottak látókörébe az Eurosportnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!