A davosi végzetkufárok új sötét korszakot hirdettek az éghajlattudomány számára

2020. január 23. 15:41

Az olyan aktivisták, mint Greta egy egyértelműen diagnosztizált betegséggé egyszerűsítik az éghajlatváltozást, amelyet pontos határidők betartásával lehet kezelni, miközben mindannyian fizetjük a számlát.

2020. január 23. 15:41
Sherelle Jacobs

„ [...] Mikor lépett be a nyugati civilizáció az új sötét korba? Erre a kérdésre Greta davosi, gépies protestációinak hátborzongató jelenetei adhatnak választ.

A menedzsmentizmus egy olyan ideológia, amely kitöltette a kommunizmus összeomlása és a hetvenes évek utáni piaci kapitalizmussal való csalódás által létrehozott vákumot, és a társadalom minden szegletét megfertőzi. A lényege, [...] hogy minden problémát úgy kezel (mint a cégek), mintha azok általános, optimalizált folymatokkal lennének megoldhatóak.

Így

az olyan aktivisták, mint Greta egy egyértelműen diagnosztizált betegséggé egyszerűsítik az éghajlatváltozást,

amelyet pontos határidők betartásával lehet kezelni, miközben közösen fizetjük a számlát.

És az elitünk – ugyanezen arrogáns véleményt osztva, hogy minden szakértelemmel rendelkezünk a Föld összetett problémáinak megválaszolásához  –, óvatosan megtagadja minden olyan tény elismerését, amely kétségbe vonja az általuk már megállapított „tényeket”.

Sajnos, míg ez a menedzsmentizmus önmagába nem zuhan, valószínűleg megrekedtünk.”

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2020. január 24. 08:30
Hát, eszt bírták kifoszni ott, Dafoszban.
luisbathhelena
2020. január 24. 06:47
200 db magangepen érkezett a vilagelit Davosba hogy aggódjon az én nagy karbonlabnyomomert. Bekaphatjak....
áfonya
2020. január 24. 04:50
Davosban azok gyűltek össze akik embermilliók életét tönkre sírba teszik , klímára ráfogják , áldozataikra mutogatnak ,bűnös vagy mert még élsz ,, majd megmondják hogyan csináld melyből ismét gazdagodnak.... ember milliókat mozgatnak egyik másik népcsoport nyakára különféle törvényeket alkotnak egyik másik népcsoport ellen hogy engedelmeskedjen netán önmagát védené....
áfonya
2020. január 24. 04:11
,, az olyan aktivisták, mint Greta egy egyértelműen diagnosztizált betegséggé egyszerűsítik az éghajlatváltozást,, Abban az ámerikai jó létben az anyucinak kevesebbet kellett volna nyakalni ,,, nem lehetetlen örökölt a betegség semmi köze a légkörhöz ,, vagy az élelmiszer gyártók kevesebb ártalmas adalékot keverjenek . .. Tápon nevelt állatok feldolgozott húsa , különféle permetszerek ,termőföldek vegyszerrel kezelése mind az emberi szervezetre káros kiváltja tömeges betegségeket .... Ember milliókon meggazdagodni vágyó kapzsiság következménye ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!