Soros emberei egymás közt: így működik a hazánkat támadó nemzetközi hálózat

2022. február 16. 13:13
Ha csak öt perce van, ezt a cikket olvassa el, és képbe kerül, hogyan zajlik a Magyarország és Lengyelország elleni nemzetközi média és NGO-attack. Belsős emberek mesélik el a hálózat titkait.

Külföldi választási megfigyelőktől a kettős mércéig

1. A Telex már január középén megírta, hogy húsz NGO fordult az EBESZ-hez (uniós testület), hogy az „teljeskörű missziót” küldjön az áprilisi parlamenti választások megfigyelésére. Érdekesség, hogy a kezdeményező szervezetek szinte kivétel nélkül Soros György szervezetéhez, a Nyílt Társadalom Alapítványhoz, valamint Brüsszelhez köthetők.  –> Bővebben is el szeretném olvasni!

2. A Soros-alapítvány egykori igazgatója, Andrej Noskó szerint, ha szocialista lenne a magyar miniszterelnök, máshogy állna hozzá a balliberális újságírók által uralt sajtó és az Európai Unió is. –> Bővebben is el szeretném olvasni!

Évi százmillió dollár – munkában a Soros-hálózat

3. Kiszivárgott interjúk adnak bepillantást az NGO-k működésébe, illetve világítanak rá a nemzetközi média magyar kormánnyal szembeni elfogultságára.  –> Bővebben is el szeretném olvasni!

4. „Véleményem szerint, ha Orbánt leváltanák, és ismét a szocialisták kerülnének kormányra Magyarországon, akkor Brüsszelben nagyon megkönnyebbülnének” – vélekedett Dalibor Rohac, egy amerikai kutatóintézet munkatársa egy videóinterjúban. –> Bővebben is el szeretném olvasni!

5. Ha egy tagállam kormánya azt csinálja, amit Brüsszel akar, úgy akkor sem indítanak az adott ország ellen vizsgálatot, ha ott nagy a korrupció és lopják az uniós pénzeket. Ellenben ha egy tagállam szembemegy Brüsszel akaratával, akkor folyamatos támadásokra számíthat – ismerte be a szlovák származású kutató. –> Bővebben is el szeretném olvasni!

6. A lengyel sajtó is arról ír, hogyan feketítik be Soros György aktivistái Magyarországot és Lengyelországot. A Soros-féle Open Society Foundation egyikkorábbi igazgatója is arról beszélt: Magyarország és Lengyelország ellen igaztalan, elfogult kampány zajlik. –> Bővebben is el szeretném olvasni!

7. „Az Amnesty International Magyarországhoz beérkező sajtómegkereséseket a sajtóval foglalkozó munkatársunk, Demeter Áron koordinálja, így a beérkező megkeresésekről is őt kell a munkatársaknak tájékoztatniuk” – tudtuk meg a szervezettől. Arról, hogy a koordináció pontosan milyen alapelvek szerint, illetve a gyakorlatban miként működik, nem tudhattunk meg részleteket. –> Bővebben is el szeretném olvasni!

8. Deutsch Tamás levélben fordult az európai parlamenti képviselőkhöz. A fideszes politikus úgy véli, a SorosLeaks cikksorozat azok számára is megcáfolhatatlan bizonyítékokkal szolgál, akik eddig kitalációnak vagy összeesküvés-elméletnek minősítették a Soros-hálózattal kapcsolatban megfogalmazott állításokat. –> Bővebben is el szeretném olvasni!

9. Önálló publicisztikával jelentkezett a napokban a magyar sajtó fókuszába kerülő Dalibor Rohac. Az Amerikában élő szlovák kutató szerint, ha Orbán Viktor ismét győz a választásokon, a NATO-nak és az EU-nak is el kell gondolkodnia Magyarország státuszáról. –> Bővebben is el szeretném olvasni!

Nyitókép: Eric Piermont / AFP

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soros György saját magáról: One of my favorite concepts is fertile fallacies.
Tehát: Az egyik kedvenc ötlettípusom a termékeny hülyeség. (New Republic, 1994. január 10.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés