Ezzel a képpel üzent ifjabb Donald Trump a Nike-nak

2019. július 4. 15:49
Az elnök fia szerint ez jobban illene a nézeteikhez.

A Nike július 4-én szokás szerint piacra szokott dobni egy amerikai zászlóval ellátott cipőt – írja az Urbanplayer. Ehhez idén egy függetlenségi háború korában használat 13 csillaggal ellátott zászlót használtak mintának.

Erre Colin Kaepernick NFL-játékos/politikai aktivista felháborodottan reagált, ugyanis szerinte ez a rabszolgatartás idejét idézi. A Nike ennek hatására visszalépett a tervektől.

Az eseményekre így reagált ifjabb Donald Trump: „Ha a forradalmi amerikai zászló túl sértő a Nike-nak, akkor talán megemlékezhetnének ezzel július 4-re… úgy fest, jobban passzol a nézeteikhez.”

 

 

 

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "fekete" Koepernick (az anyja fehér, akkor őt is gyűlöli?) erre azt mondta, hogy abból a korszakból ered a zászló, amikor volt rabszolgatartás.
Igaza van, a 60-as években meg volt szegregáció, most akkor az 1970 előtt történt dolgokról nem nyilatkozunk, csak elítélően?
Mondjuk ez a progresszív oldalnak pont kapóra jön, ők akarják mindig a múltat eltörölni.

Az ötlet egyébként nagyon jó, látszik, hogy a baloldali őrületre mémekkel lehet nagyon jól rámutatni. Pepe a béka szerepét sem lehet túlbecsülni a '16-os választás sikerében.

Az is már fogalom, amikor az "erősen befolyásolt állapotú" (drogos vagy részeg) vezetőt megállítja a rendőr, erre a sofőr első szava az, hogy "most azért, mert néger vagyok?"

"fuck racism", "beiktatási beszédében a rasszizmust és a Brexit utáni idegengyűlöletet ostorozta"
Tipikus megélhetési néger. Ő a(z amúgy nem létező) rasszizmus áldozata, amiért a fehéreknek őt folyamatosan kárpótolnia kell, hol egy polgármesteri, hol egy EU parlamenti állással, mindegy, csak minél többet fizessen, és minél kevesebbet kelljen dolgozni. És amilyen hülyék a fehérek, meg is kapja.
Ha ez nem változik, ez lesz a nyugati civilizáció vége, mert mindenki valamilyen áldozati szerepbe fog helyezkedni, és várja, hogy a többiek eltartsák, de azok sem fogják, hiszen ők is valamilyen szinten a társadalom áldozatai, így csak a meglévő vagyont fogják felélni, amíg kitart, utána meg jöhet a polgárháború.
Hol vagyunk már attól, hogy aki hátránnyal indult az életben (mert ilyenek mindig lesznek), azok kétszer akkora erőfeszítéssel küzdenek, hogy megmutassák, ők is tudják ugyanannyira, sőt, többre vinni, mint a többiek. Nem mellesleg ez a mentalitás tette naggyá Amerikát.

Válaszok:
Karvaly | 2019. július 5. 9:49

Hoppá, ezt nem ide akartam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés