Tökmag, pezsgő, tünti, korrupció, sajtószabadság

2015. január 4. 17:48

Ábel Attila
Csepel.info
A Soros György csicskásaként hazugsággyárrá züllött 444 vagy a reggel, éjjel meg este hazudozó Index, a megemelt reklámadó miatti bosszúból hazudozó és gyűlölködő RTL Klub, az olvasói irigységre specializálódott bulvárlapok egyike sem kormánypárti!

„Másodikán este kikészítettem a szilveszterről megmaradt tökmagot és pezsgőt, aztán az interneten bekapcsoltam az ATV-t, hogy megnézzem az antidemokratikus ellenzék legújabb kakafóniáját. Kíváncsi voltam, hogy a pártlogós táblákat markolászó gyurcsányisták, a vörös sálas éhséglázadók és a két pártbanda helyére ácsingózó szivárványos sálas tüntetők összecsapnak-e egymással a még meg sem szerzett hatalomért.

Bár lett volna bármi érdekes: a szónokok gyengék, még gyengébbek, harsány-buták vagy egyenesen unalmas kabaréba illőek voltak. Csak a maradék pezsgő és a tökmag volt finom. Ezért nem is a szánalmas és komolytalan tüntetésről, hanem inkább annak állítólagos kiváltó okairól írok.

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a 2014-es választásokon háromszor bukott a balliberális oldal. Senki nem vonja kétségbe, hogy a balliberálisokra leadott szavazatok ugyanolyan szavazatok voltak, mint a jobboldalra leadottak. Ugyanúgy számolták őket, ugyanannyit értek, de sokkal kevesebb volt belőlük, mint a Fidesz-KDNP-re leadott szavazatokból. Ezért nyertek vitathatatlanul a kormánypártok. Azokkal az állítólagos trükkökkel, amelyekkel a balliberálisok vádjai szerint kétharmadot értek el a kormánypártok, ők 100%-os pontossággal ugyanilyen kétharmadot értek volna el. Ha rájuk szavaznak az emberek. De nem rájuk szavaztak. Ezek után lehet a Fidesz székházát szétverve tombolni, vicsorogva diktatúrát vagy forradalmat kiáltani: a 2014-es választások akkor is törvényesek, szabadok és demokratikusak voltak, ha belegebednek.

A másik vád a korrupció volt. 2010-től, amikor sikerült leváltani a nemcsak korrupt, de az országot is kiárusító, eladósító balliberális vezetést, csak Csepelen évi kétmilliárd forintot tudtunk megtakarítani a korrupciógyanús szerződések felmondásával és a pénzügyek rendbetételével. Itt kevesebb, mint nyolcvanezer ember él, és még egy ekkora településen is ennyit tudtak évente lenyúlni az elvtársak! A közpénzt 2010 októberétől visszaszereztük – a költségvetés kiadási oldala kétmilliárddal csökkent -, a bűncselekmények ügyében a feljelentéseket megtettünk, és a visszaélésekről is beszámoltunk a Vörös Csepel című kiadványban. A kerületünk négy év alatt többet fejlődött, mint előtte 16 éven keresztül – és mindezt csak azért tudtuk elérni, mert mi nem voltunk korruptak. Pont ezért történhetett meg, hogy a tavaszi balliberális győzelem után – ahol az emberek inkább pártokra szavaztak – ősszel az ország egyik legbaloldalibb településén, Csepelen a Fidesz-KDNP nyert. Ősszel ugyanis a helyi eredményeket értékelték a választók. Több ezer balliberális szavazó támogatta az egykor »vörös« Csepelen a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjét, polgármester-jelöltjét és a helyi jelöltjeinket.

Csakhogy a korrupció miatti feljelentéseink ma is ott őrlődnek a magyar igazságszolgáltatás mocsarában. Tud valaki a pitiáner Zuschlag meg a Wieszt ügyeken túl olyanokat is felsorolni, amelyek komoly, sok milliárdos korrupciós ügyek voltak komoly következményekkel? Nem nagyon. 1990 óta az összes mutyikirály röhejes körülmények között úszta meg a számonkérést. Márpedig ahol hús van, ott légy is van. És ahol a legyeket nem csapják agyon, ott az övék lesz a hús. A korrupciót akkor lehet megszüntetni, ha folyamatosan következményei vannak. Amikor az Orbán kormány hozzá akart nyúlni a csigánál is lassabb magyar »igazságszolgáltatáshoz«, a másodikán korrupciót kiáltozó tüntetők kiáltották ki diktatórikusnak a kormányt. Pedig szó nem volt politikai befolyásolásról, csak a működőképesség helyreállításáról! Hát nem ez a szánalmas?

És ha már média, akkor beszéljünk a sajtószabadságról. Tény, hogy az sincs. Na de a Soros György csicskásaként hazugsággyárrá züllött 444 vagy a reggel, éjjel meg este hazudozó Index, a megemelt reklámadó miatti bosszúból hazudozó és gyűlölködő RTL Klub, az olvasói irigységre specializálódott bulvárlapok egyike sem kormánypárti! Ez a média mind a másodikán tüntetők pártján áll, nekik készítik a híreket, hogy az ő gyűlöletüket szolgálják! Éppen a balliberális média tehát az, amelyik a legkevésbé sem felel meg egy normális ember nézeteinek arról, hogyan kellene hírekkel – és nem mocskolódó véleményekkel – szolgálni.

Az antidemokratikus ellenzék tehát nem hajlandó elfogadni a szabad és demokratikus választások létjogosultságát. Nem hajlandók elfogadni azt sem, hogy van olyan média is, amely nem őket és az Egyesült Államokat szolgálja. Elleneznek mindent, amit a korrupció ellen lehetne tenni. Azt állítják, hogy vereségük miatt most forradalomban kell eldönteni, hogy ők legyenek az ország vezetői. Mert nekik az új köztársaság az, amikor maguk diktálják a népnek, hogy a nép kit választ vezetőknek.

Láttunk már ilyet.

Ábel Attila”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 131 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem mondtál semmit, hiszen a jelen helyzetből adódik, hogy a következő leváltott kormány csak a Fidesz kormány lehet. Erre a logikusan bekövetkező ténynek a jóslására vagy olyan nagy?

Számodra már az is szenzáció, hogy holnap felkel a nap, és büszke leszel rá, hogy megjósoltad?

Valami újabbra nem futja?

"te,én úgy tudtam,hogy a 2010-es választás másnapján már megbukott!"

:D

Akkor rosszul tudtad. Már előtte nap megbukott, s azóta is minden megelőző napon megbukik. Most éppen tegnap bukott meg, és ez így lesz folyton folyvást, amíg el nem jő a világvége, vagy a Fahrenheit 451 fok nullára nem redukálódik.

Hát, ezt én még nem hallottam. Mi az, hogy örökké? Van ilyen politikai meghatározás?

Az más, hogy te ettől félsz, de én megnyugtatlak, nem lesz így. Orbán sem halhatatlan.

A szerző fején találta a szöget : a diktatúrát kiáltók viselkednek diktatórikusan . Ősi tapasztalat : az ördög mindig angyalt játszik , hogy álcázza a valódi szándékát ...

Írtam már? BUÉK

Csak annyit fűznék még hozzá, hogy vegyed figyelembe a 451 hőfokon lévő fórumtársunk hason végzi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés