VIP-partik, botrányok és Facebook-trollkodás – így telt Magyar Péter nyári one man show-ja

2024. augusztus 27. 11:56

Az ellenzéki szavazók sem nézik jó szemmel Magyar Péter botrányait és bulizási szokásait, ráadásul a Tisza Párt elnöke továbbra sem beszél arról, hogyan oldaná meg az ország problémáit.

2024. augusztus 27. 11:56
null

Tartalmas nyarat zár Magyar Péter: a Tisza Párt elnöke a június 9-ei választásokat követően gyakorlatilag azonnal botrányba keveredett azzal, hogy részegen jóval fiatalabb lányokkal táncolt, elvett és a Dunába dobott egy telefont, ráadásul vállalhatatlan viselkedését több fénykép és videófelvétel is rögzítette. 

Noha a Tisza Párt elnöke nem vállalja tetteiért a felelősséget, rendszeresen kritizál mindenkit, aki nem ért vele egyet, vagy nem foglalkozik vele eleget.

Telefondobás és maszatos nadrág, így bulizik Magyar Péter

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről június 21-én hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, ahogyan csúszik-mászik Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között a bulin, ahonnan végül kidobták. De a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását.

Később az is kiderült, hogy Magyar Péter erőszakkal elvette egy őt videózó vendég telefonját, majd a Dunába hajította azt. A telefont azóta megtalálták, ám a nyomozás elakadt, ahhoz, hogy folytatódjon, a Tisza Párt elnökének le kellene mondania mentelmi jogáról, ami EP-képviselőként megilleti. 

Ezt is ajánljuk a témában

Peti! Szórakozóhelyen telefont lopsz, és a mentelmi jogod mögé bújsz? 

– tette fel a kérdést a napokban Menczer Tamás. A Fidesz kommunikációs igazgatója arra volt kíváncsi, van-e elég bátorsága a Tisza Párt vezetőjének ahhoz, hogy lemondjon mentelmi jogáról az eredményes nyomozás érdekében.

Ezt is ajánljuk a témában

Ráégett a botrány a Tisza Párt elnökére

Magyar Péter nem igazán tanúsított önmérsékletet a júniusi diszkóbotrányát követően sem, amiért a mai napig nem vállalta a felelősséget, mentelmi jogával takarózva. Ismeretes, a politikus először azt mondta, nem ül be az Európai Parlamentbe, majd a botrányos éjszakát követő napokban mégis meggondolta magát. A Tiszta Párt elnöke ugyan próbálta elhitetni, hogy tőrbe csalták és lejáratása mögött Rogán Antal áll, ám a felmérésekből világosan kiderül, az emberek inkább a saját szemüknek hittek. A közvélemény-kutatások alátámasztják,

az EP-választás után diszkóbotránya vált Magyar Péter legismertebb akciójává: a magyarok 83 százaléka hallott róla, 70 százaléka igaznak is tartja a történteket

Ezt is ajánljuk a témában

Zártkörű partik és VIP-részleg

A bulizásról a botrányos éjszakát követően sem szokott le a 45 éves politikus, de azóta jobban odafigyel, hogy ne forduljon elő hasonló ügy. Legalábbis erre utal, hogy a támogatóinak szervezett buli már zártkörű volt. A budai Lock bárban tartott „privát Tisza bulit”, sajtóinformációk szerint a luxus szórakozóhelynek alvilági kötődései vannak.

Ezt is ajánljuk a témában

Csak azok vehettek részt az előzetesen meghirdetett partin, akik regisztráltak, de ők is csak „támogatói” díj megfizetése után léphettek be a „speciális” szolgáltatásokat nyújtó klubba. A klub hírnevét még akkor szerezte, amikor a jól ismert Vizoviczki László volt a tulajdonosa, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. A Metropol úgy tudja, mára a pesti éjszakában több helyen is jelenlévő ukrán milliárdosokhoz, az Uszikov családhoz került a Magyar Péter-parti helyszíne.

A Tisza Párt elnöke a Sziget Fesztiválon sem bízta a véletlenre a bulizást, ahol a legtöbb fesztiválozó elől elzárt VIP-részen mulatott. Az ellenzéki politikus megadta a módját az estének, a róla megjelent kép szerint jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit. Magyar persze azóta sem számolt be arról, hogy milyen jól szórakozott a Szigeten, hiszen kínosan ügyel arra, hogy tivornyázásairól ne jelenjen meg Facebook-oldalán semmi.

Augusztus 20-án is lebukott a politikus, amikor egy kartell-csalás miatt megbüntetett cég hajóján, félmeztelenre vetkőzve ünnepelte az államalapítást. Ezt az alkalmat sem verte nagydobra a politikus. 

A Tisza Párt elnöke augusztus 20-án élő videóban közvetítette, ahogy kenyeret dagaszt, ám a közvetítés után Magyar Péter – láthatóan oldott állapotban – folytatta az ünneplést. 

A Facebook-buborékon túli valóság

Noha Magyar Péter a közösségi médiában rendszeresen azt a benyomást próbálja kelteni, hogy egyre többen vannak a Tisza Párt szimpatizánsai, ám a politikus által gyakran hangoztatott népszerűségnek és érdeklődésnek az online téren kívül éppen az ellenkezője látható. 

Nem sikerült a kormányra sem ráfognia, hogy veszélyeztette a tűzijátékra érkezők biztonságát, mivel a vihar nagyrészt elkerülte a belvárost. Ráadásul a Margitszigetre szervezett Tisza Piknikre is alig voltak kíváncsiak. 

A pártelnök ráadásul megpróbálta megakadályozni, hogy kiderüljön az alacsony érdeklődés, amikor kidobatta az Index stábját és megpróbálta letiltani, hogy a portál közzétegye a nyilvános eseményen készült beszámolót.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Péter által rendszeresen hangoztatott érdekelődés tehát a valóságban meglehetősen csekély, erről nemcsak a margitszigeti piknik árulkodik, de az egyik legnépszerűbb hazai fesztiválon, az EFOTT-on a testőrein túl alig néhány tucatnyian voltak kíváncsiak a politikus panelbeszélgetésére, amit a felvételek tanúsága szerint még a színpadra sem vittek fel. 

Magyar Péter az eredeti tervek szerint egy színpadon beszélgetett volna a fesztiválon. Fel is ment a színpadra, de amikor látta a gyér érdeklődést, inkább lejött. 

Ezt is ajánljuk a témában

És mivel a szervezők várakozásait is alulmúlta a fiatalok érdeklődése, végül kitalálták, hogy nem a színpadon fognak beszélgetni, hanem akkor beülnek „a közönség közé”.

Egyre megosztottabbak Magyar Péter követői

A Tisza Párt elnöke szinte minden őt érintő megjelenésre reagál a közösségi médiában, sőt, a Facebookon rendszeresen keveredik vitába és folyamatosan támadja a teljes magyar sajtót is. 

Legutóbb Szoboszlai Dominik posztja alatt ugrasztotta egymásnak a magyar válogatott játékosának szimpatizánsait. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Vastag a bőr a képén.

A túlzó, sokszor önfényező bejegyzések kommentjeiből ugyanakkor egyre inkább kiderül, hogy a kormányt leváltani szándékozók is megosztottak, mivel Magyar Péter botrányait és a beszámolók sokasága szerinti nárcisztikus viselkedését sok ellenzéki szavazó sem tolerálja. Az ellenzéki szavazók jelentős része – egy szűk, a pártelnöknek mindent elnéző körön kívül – ma már óvatosabban viszonyul Magyar Péterhez, mint tavasszal. Az emberek óvatosságához hozzájárulhatott

  • Magyar Péter agresszív és ellenszenves viselkedése,
  • a Tisza elnökének botrányos bulizási szokásai,
  • az, hogy a Tisza Párt programját továbbra is homály fedi.
  • sokan hiányolják, hogy Magyar Péteren kívül más is szerephez jusson a Tisza Pártból.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horst_Tappert
2024. augusztus 27. 15:44
"Ráadásul a Margitszigetre szervezett Tisza Piknikre is alig voltak kíváncsiak" Skywalker kommenttársunk is ott volt, csak ő az asztal alatt, PszichoPeti előtt térdelt. Ezért nincs rajta a fotókon. De írjuk hozzá a létszámhoz.
fideath-7
2024. augusztus 27. 14:01
"Az ellenzéki szavazók sem nézik jó szemmel Magyar Péter botrányait és bulizási szokásait" -------------------------- A legújabb közvéleménykutatás szerint a TISZA 34%-on áll. Kacagtató ez a skizofrénia amit a lakájmédia előad. :DDDDDDDDDDDDD
CirmoS
2024. augusztus 27. 13:54
ÓCSKA SEMMIREKELLŐ BŰNÖZŐ TRÓGER, akit a buta, koromsötét, átverhető barom szavazói brüsszeli székkel jutalmaztak! És hogy fostosgatyásnak milyen megoldásai lennének az ország problémáira? SEMMILYEN! Egyrészt hozzá se tud szagolni semmihez az idióta, másrészt a Soros-CIA csürhe kormányozna Mo- on, nem ez a korrupt cseléd! Ezért aztán nem is kell értenie semmihez! Ennek a takony buzinak még egy, 1!! valamirevaló, az ország számára hasznos mondata sem volt!
bagira004
2024. augusztus 27. 13:46
MP-t a botmixer irányítja :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!