Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről (Videó)

2024. június 21. 14:52

A Ripost értesülései szerint biztonságiak vezették ki a Tisza-párti politikust Budapesten hajnali négy óra tájban egy fővárosi klubból. Az ügyben Magyar Péter is megszólalt.

2024. június 21. 14:52

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

A Ripost értesülései szerint több szemtanú is arról számolt be, hogy Magyar Péter péntek hajnalban „nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett” egy budapesti klubban. 

A portál úgy tudja: Magyar „több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik”. A történtekről a lap szerint a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

„Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza-párti politikus botrányos viselkedését” – írja a Ripost, amelynek értesülései szerint több szemtanú is „verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be”.

A lap által megosztott videón az látható, hogy a szórakozóhely biztonsági emberei „a fenyegető helyzet súlyosságára tekintettel fizikai erőszakot alkalmazva, aztán Magyar Péter köré gyűrűt alkotva határozottan kivezetik a botrányosan viselkedő politikust”.

Míg a lenti videón az látható, hogy egy fiatal lány lábai között csúszik-mászik Magyar Péter:

Megkérdeztük az ügyben a Tisza Pártot

A botrány kapcsán kérdéssel fordultunk a a Tisza Párthoz, valamint a Talpra Magyarok!-hoz. Arra voltunk kíváncsiak, meg tudják-e erősíteni a Ripost által írtakat? Hogyan kommentálják az esetet? Mi történt?

Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket!

Az ügy kapcsán Magyar Péter is megszólalt közösségi oldalán

Mutatjuk az említett bejegyzést:

Fotó: Képernyőkép/Magyar Péter bejegyzése

Az Index később arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt. Ezzel kapcsolatban ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 802 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. június 25. 21:30
Magyar Péter majd arra lesz nagyon jó, hogy a végén még a legmaflábbaknak is világos legyen, hogy ORBÁNNÁL, A FIDESZNÉL, HIBÁIK ELLENÈRE SINCS JOBB ALTERNATÍVA. Egyébként a "Tisza" mint MP pártjának a neve a közhiedelemmel ellentétben annak a rövidítése, hogy "Ti szarháziak".
Palatin
2024. június 25. 21:29
TANÁCSAIM MAGYAR PÉTERNEK: Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj. Népünktöl áldást te soha ne remélj. Ez a fickó nem úra se a szavainak, se a tetteinek. Úgy viselkedik, mint egy karácsonyi vásárra betévedt vadkan. Le fog zuhanni a csillaga, úgy mint 1956-ban az ötágú vöröscsillag a Csepelmüvek homlokzatáról. Már a leghangosabb, leglelkesebb támogatói is kezdenek egyre nagyobb távolságot tartani töle. Elég gyorsan ki fog derülni, hogy a fickó egy tök alsó.
Palatin
2024. június 24. 19:49
MP egy pszichopata, talán még papírja is van róla. Szerintem a választási sikerein felbuzdulva fejébe szállt a dicsöség, azt hiszi, hogy ö most az új Bruce Willis. MP-t még bántani sem kell, elintézi ö saját magát. Ö olyan, mint amikor egy védett, házi környezetben (a Fidesz-fészekben) felnevelt vaddisznót kitesznek a vadonba, ahol farkasok is elöfordulnak. Ezt a fickót elöbb-utóbb az egész ország utálni fogja vagy kiröhögi, és végül el fog bujdosni. Némely kedvenc médiumának már most kezd a fickó ciki lenni.
hallgató
2024. június 22. 16:00
Jim Morissonnak azért egy kicsit hitvány ez a MP, nem gondoljátok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!