Kiment Magyar Péter a fiatalok egyik legnépszerűbb fesztiváljára, de nem volt túl népszerű (Videó)

2024. július 13. 18:46

A testőrein túl alig néhány tucatnyian voltak kíváncsiak a politikus panelbeszélgetésére, amit a felvételek tanúsága szerint még a színpadra sem vittek fel.

2024. július 13. 18:46
Magyar Péter az EFOTT-on, 2024-ben. Fotó: a Mandiner-olvasói

Magyar Péter kiment a fiatalok egyik kedvenc fesztiváljára, az EFOTT-ra – derült ki a politikus közösségi oldalán megosztott élő videójából, melyre olvasóink is felhívták lapunk figyelmét szombaton, akik „a helyszínen sétáltak el” Magyar Péter és Gulyás Balázs panelbeszélgetése mellett.

Magyar Péter az EFOTT-on, 2024-ben. Fotó: a Mandiner-olvasói
Magyar Péter az EFOTT-on, 2024-ben. Fotó: a Mandiner olvasói

Lapunk úgy értesült, hogy 

Magyar Péter az eredeti tervek szerint egy színpadon beszélgetett volna a fesztiválon. Fel is ment a színpadra, de amikor látta a gyér érdeklődést, inkább lejött. És mivel a szervezők várakozásait is alulmúlta a fiatalok érdeklődése, végül kitalálták, hogy nem a színpadon fognak beszélgetni, hanem akkor beülnek „a közönség közé”.

Információink szerint egy ízben Magyar Péter kérte is az érdeklődőket, hogy hozzák közelebb a sörpadokat az ő asztalához (következő kép), azonban olvasóink fotóinak tanulsága szerint így sem lett átütő a létszám, mindössze néhány tucat fiatal követi a helyszínen cikkünk írásakor a panelbeszélgetést. A közönség egy részét ráadásul nem is az érdeklődő fiatalok, hanem Magyar Péter testőrei teszik ki.

Magyar Péter az EFOTT-on, 2024-ben. Fotó: a Mandiner-olvasói
Íme az említedd padcipelés. Fotó: a Mandiner olvasói

Íme egy olvasónk felvétele arról, hogyan járkált Magyar Péter testőreivel az EFOTT-on a huszonéves fiatalok között:

Magyar Péter saját élő videója szerint sem túl nagy az érdeklődés a helyszínen

Cikkünk írásakor a Magyar Péter Facebook-oldalán követhető élő videó is olvasónk fotóit erősítette meg: az élő videó nagy részén is inkább Magyart és Gulyást mutatták, nem a nézőket. Ugyanakkor érdekesség az esemény kapcsán, hogy

a beszélgetés nagy része Magyar Péter diszkóbotrányának magyarázásával telt, amelynek során a politikus a földön csúszott-mászott egy nála jóval fitalabb lány lábai között. 

Az erről készült felvételt ide kattintva tekintheti meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter magyarázkodása mellett egy vicces jelenetre is felhívta a figyelmet egyik olvasónk. Beszámolója szerint a közelében ülő lánytársaságban a beszélgetés elején arról volt szó, hogy nem ilyennek képzelték el Magyar Pétert, azt hitték, hogy magasabb.

Magyar Péter az EFOTT-on, 2024-ben. Fotó: FB-videó/Képernyőkép
Fotó: Facebook/Képkocka

 

Összesen 422 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. július 14. 19:41
Miert nem vitte magával a platóst? Arról olyan jol tudott üvöltözni!
gekk
2024. július 14. 19:12
Csapláros, a fizetett orbitcsicska, hozza a szokásos hazudozásait. Szánalmas egy gyalogfidkány...
cinkegolyó
2024. július 14. 14:17
blanconegro -nak 2024. július 14. 09:44 A kijevi ripacs Elindult hát Kijev irányába az ikonikus platós kocsija, majd nem sokára meg érkezett az első drámai bejegyzés, hogy légiriadó van, nem tudják, mikor indulnak tovább. A szektás jegyeket mutató híveiben megfagyott a vér. Mi lesz most a "rendszerváltó" Péterükkel? Egy darabig nem adott életjelet magáról. Ekkor már valóságos pánikhangulat alakult ki a kommentszekcióban. Van, aki még aludni sem tudott. Valószínű, hogy nem az adakozás volt a fő lényeg. Ugyanis azokkal a segélyszervezetekkel, amelyekkel kapcsolatban áll, máshogyan és kockázatmentesebben is eljuttathatta volna a szállítmányokat. No, de akkor nem lehetett volna előadni az újabb bulvárszintű show-t, megrajzolva csodálói előtt azt a képet, hogy ő orosz bombázógépek, orosz katonák gyűrűjében tört át a fronton, hogy elérjen a kijevi kórházig. És még Rogán Tóni sem tudta megakadályozni!
csapláros
2024. július 14. 11:08
zakar zoltán béla 2024. július 13. 21:39 ..."Budi van"... LIberálnáci választási program: BUDI vagy BÜDI ? ... érzékenyítés poloskapeti módra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!