Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Így csúszik-mászik Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között a bulin, ahonnan kidobták (Videó)

2024. június 22. 06:23

Nem csitul a baloldali politikus pénteken kirobbant botránya.

2024. június 22. 06:23
Magyar Péter a villamosmegállóban, miután kidobtáka buliból

Nyitóképen: Magyar Péter a villamosmegállóban, miután kidobtáka buliból. Fotó: Képernyőkép

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről péntek hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. 

Az Index pénteken arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt.

Ezzel kapcsolatban keresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Ezt is ajánljuk a témában

Saját rajongója küldte orvoshoz Magyar Pétert

„Ha kell, szakember segítségét kérd!”– írta egyik rajongója Magyar Péternek a Facebookon, orvoshoz küldve a politikust az eset után. „Több szerénységet, ha lehet”, „ilyen hibákat nem lehet elkövetni” – írta egyik-másik követője Magyarnak. De a Discord felületén is rengetegen adtak hangot véleményüknek az eset kapcsán, közülük láthatóan sokaknak úgy volt negatív véleménye az esetről, hogy korábban Magyar támogatói között voltak.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezen a videón az látható, hogy Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között csúszik-mászik:

De egy másik hasonló felvétel is nyilvánosságra került:

Összesen 859 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. június 23. 18:27
de France 2024. június 22. 17:21 Mindenki nyugodjon meg. Az árnyékos videó rendkívül gyenge provokáció." a ráállított 2000!!!! ügynök provokációja...
catalina11
2024. június 23. 18:25
de France 2024. június 22. 17:21 Mindenki nyugodjon meg. Az árnyékos videó rendkívül gyenge provokáció. Majd akkor lesz baj, amikor a következő összetűzésénél (mert olyan lesz) Magyar zsebében valami furcsa fehér port talál a rendőrség." érdekes, hogy Poloska Peti erősen vágott hangfelvétele nem volt gyenge provokáció... de France hozza a Vörös Segélyt..
faramuci
2024. június 23. 16:36
Platópeti !! Te már láttad élőben (alulról) , sexykitty-95 punciját,kérlek értékeld ...😋😋
masikhozzaszolo
2024. június 23. 16:05
Ha a szekszárdi vörös a lábai közé befogad, nincs is azzal semmi baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!