Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Egyre súlyosabb a helyzet: újabb felvétel került elő Magyar Péterről, a balhéja után egy villamosmegállóban őrjöngött (VIDEÓ)

2024. június 21. 19:59

Magyar Péter péntek hajnalban „nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett” egy budapesti klubban – írta a Ripost.

2024. június 21. 19:59

Nyitókép: Magyar Péter/Facebook

Újabb részleteket mondtak el a Ripostnak azok a szemtanúk, akik péntek hajnalban

közvetlen közelről látták Magyar Péter botrányos viselkedését

a pesti belváros egyik felkapott szórakozóhelyén – írja a portál.

Ahogy azt korábban a Mandiner is megírta, a Ripost értesülései szerint több szemtanú is arról számolt be, hogy Magyar Péter péntek hajnalban „nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett” egy budapesti klubban, ahonnan emiatt a biztonsági őrök kivezették a politikust.

Ezt is ajánljuk a témában

A Ripost szerint a szemtanúk állítják, hogy a jó néhány italt elfogyasztó és egyre inkább kötekedővé váló Magyar Péter viselkedése, főleg

nőkkel kapcsolatos „beszólásai” és erőszakos felajánlkozása már a saját testőrei számára is kellemetlenné váltak,

így megpróbálták a politikust kiterelni a felháborodott emberek közül és felvinni a szórakozóhely biztonságosabbnak vélt VIP páholyába. Magyar azonban még saját embereire sem hallgatott, és nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Később egy üveg sört kezdett szétlocsolni, és nem tudni, miért,

végül saját magát is szándékosan leöntötte.

Aztán odalépett egy, a botrányt telefonjával rögzíteni akaró vendéghez, akiktől fizikai erőszakot alkalmazva lényegében ellopta a telefonját, kicsavarta a kezéből. A készüléket zsebre tette, aztán nem volt hajlandó visszaadni.

A Ripost szerint ezután tovább folytatta a kötekedést és a nők zaklatását, miközben egyre többen határozottan felszólították, hogy hagyja abba. Az egyik ilyen szóváltás végül tettlegességgel végződött, a Ripostnak nyilatkozó szemtanúk állítják, hogy Magyar Péter ekkor megütötte az egyik vendéget.  

A szórakozóhely biztonsági őrei ezt követően szólították fel a távozásra. Magyar Péter nem volt hajlandó engedelmeskedni a felszólításnak, ezután lényegében fizikai erőszakkal bírták jobb belátásra.

A biztonsági őrök a még nagyobb botrány elkerülése érdekében kivezették a szórakozóhelyről a kötekedő, agresszív politikust.

A Ripost úgy fogalmazott, a kialakuló tumultuózus jelenetben az ellopott telefon a politikus zsebében maradt. A szórakozóhely utcára kitódult vendégei még perceken át figyelték, amint Magyar Péter bizonytalan, tántorgó léptekkel elindult a pesti rakpart felé a Lánchíd közelében.

Az üggyel kapcsolatban írtunk a Talpra, Magyarok! közzöségének; megkérdeztük, hogy meg tudják-e erősíteni a Ripost állításait. Amint választ kapunk tőlük, frissítjük a cikkünket.

Mindenesetre Magyar korábban a Facebook-oldalán már reagált a botrányos véget ért buli híreire.

Mutatjuk az említett bejegyzést:

 

Időközben a BRFK is megszólalt, azt írták, garázdaság és rongálás gyanújával folytatnak nyomozást. Valamint egy olyan felvétel is nyilvánosságra került, amelyen Magyar Péter egy fiatal lány lábai között csúszik-mászik:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 345 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mai nap
2024. június 23. 10:04
Sürgősen rá kéne venni a családjának, hogy vonuljon be valami pszichiátriai osztályra. Nem kéne kivárni, míg valaki az életével fizet azért, mert azt hiszi majd róla, hogy Rogán küldte.
kir2vik
2024. június 23. 07:42
Nem értem, a saját testőrei, akik ugye ott voltak állítólag, miért nem mentek utána? Mert a videók tanúsága szerint egyedül távozott.
kelemikes-2
2024. június 22. 22:15
A Bloomberg viszont idén januárban arról írt: Giorgia Meloni, a júniusi választás után messze legtöbb ECR-tagot adó Olasz Testvérek (FdI) elnöke feltételként szabná, hogy Orbán adja fel Ukrajna-ellenes pozícióját, ha be akar lépni az euroszkeptikus pártcsaládba. Ukrajna ügyében a kezdetektől világos az ellentét: Meloni többször kikelt az orosz agresszióval szemben, folytatta az elődje által elkezdett fegyverexportokat Ukrajnának és támogatta az Oroszország elleni szankciókat, amelyeket Orbán többször teljes tévútnak nevezett.
kelemikes-2
2024. június 22. 22:10
A skótok csatára: Leiszom magam a sárga földig, ha továbbjutunk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!