„Ha kell, szakember segítségét kérd!”– saját rajongója küldte orvoshoz Magyar Pétert

2024. június 21. 19:52

„Több szerénységet, ha lehet”, „ilyen hibákat nem lehet elkövetni” – írta egyik-másik követője Magyarnak.

2024. június 21. 19:52
Magyar Péter, Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről péntek hajnalban.  A politikus pénteki balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. 

Az Index arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt.

Ezzel kapcsolatban keresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Időközben egy olyan felvétel is nyilvánosságra került (lenti videó), amelyen Magyar Péter egy fiatal lány lábai között csúszik-mászik:

Saját rajongója küldte orvoshoz Magyar Pétert

A botrányos hírekre Forgács István, Hont András és még Magyar Péter követői is reagáltak a legnépszerűbb közösségi oldalon. Utóbbi reakciók egyikében a politikus egy követője javasolta a politikusnak, hogy ha kell, forduljon szakemberhez.

„Vállaltál egy szerepet, ennek megfellően kell élni minden másodpercben. Igen, nem egyszerű, igen, egész embert kíván, hatalmas fegyelemmel! De te vállaltad! Gondold végig...” – fogalmazott egy kommentelő.

Ha kell, szakember segítségét kérd!”

– tette hozzá. Míg egy másik például azt írta:

„Több szerénységet, ha lehet...”.

Alább mutatjuk az említett kommenteket:

Magyar Péter követője, botrány a klubban, Fotó: Facebook
Fotó: Képkocka/Facebook

***

Magyar Péter követője, botrány a klubban, Fotó: Facebook
Fotó: Képkocka/Facebook

***

Magyar Péter követője, botrány a klubban, Fotó: Facebook
Az egyik kommentre még Magyar Péter is reagált. Fotó: Képkocka/Facebook

***

Magyar Péter követője, botrány a klubban, Fotó: Facebook
Fotó: Képkocka/Facebook

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Forgács István

Facebook

Idézőjel

Üzenem neki, hogy még a lesajnált 40-es borsodi cigány melós is tudja, hogy ennyi idősen mindennél többet ér a nyugodt alvás.

 

Összesen 348 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2024. június 22. 15:27
Kiáradt a Tisza. Egyenest bele a gatyába.
Infidel
2024. június 22. 11:16
Remélem Webernek a minden hájjal megkent szardarabnak is tetszik a frakció-társa. Nagyon vigyázz Mani, a magyar Jim Jones még a végén kifekteti a frakciódat ha addig ki nem fekteti saját magát XD !
Szuperszig
2024. június 22. 09:08
Ok, meg kell gyógyítani. Annyira, hogy megint induljon a választásokon? Bidét is csak annyira "javítják fel", hogy épp ne szarja össze magát nyilvánosan. ( Nem mindig sikerül.)
falcatus-2
2024. június 22. 08:51
states-2 2024. június 21. 23:55 Mint az várható volt, Peti elkezdte lebontani magát, amire senki nem számított, hogy ilyen hamar és gyorsan..." Jelentkeznék :) Itt a fórumon több alkalommal bátorkodtam megemlíteni, hogy már közvetlenül a választás után jelentkezni fognak az összeomlás jelei. Ugyanis ismertem már 30 éve is bordeline-ost. De, számtalan forrást talál érintettek vallomásaiban a neten, erről a kezelhetetlen szörnyű magatartásbeli/viselkedési torzulásról. Megszólalnak maguk a "betegek" és közvetlen környezetük a szenvedéseikről. Azért az " jel , mert az orvostudomány nem igazán tekinti betegségnek, viszont paradox módon kimondja, hogy"gyógyíthatalan"/ kezelhetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!