Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Hont András Magyar Péter botránya után: Gratulálok az Európai Néppártnak a megfontolt döntéshez!

2024. június 21. 16:56

Az újságíró nem hagyta szó nélkül Magyar Péter balhéját.

2024. június 21. 16:56

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Pénteken beszámoltunk róla, hogy a Ripost értesülései szerint több szemtanú is arról számolt be, hogy Magyar Péter péntek hajnalban „nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett” egy budapesti klubban.

Az Index arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt.

„»Mérsékelt jobboldal« jeligére. Mérő Verának, Puzsér Róbertnek, Bódis Krisztinának, Lendvai Ildikónak, az eszdéeszes aggastyánoknak, Tóta W. Árpádnak, Kornis Mihálynak, Csáki Juditnak és a többinek diktálom, mit kell mondani: Rogán”írta Hont András ironikusan azoknak, akik szimpatizálnak a Tisza Párt alelnökével.

Az újságíró legújabb bejegyzésében már így fogalmazott:

ja, és szeretném megragadni az alkalmat gratulálni az Európai Néppártnak a megfontolt döntéshez”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. június 24. 20:14
Magyar Péter majd arra lesz nagyon jó, hogy a végén még a legmaflábbaknak is világos legyen, hogy ORBÁNNÁL, A FIDESZNÉL, HIBÁIK ELLENÈRE SINCS JOBB ALTERNATÍVA. Egyébként a "Tisza" mint MP pártjának a neve a közhiedelemmel ellentétben annak a rövidítése, hogy "Ti szarháziak".
Palatin
2024. június 24. 20:13
Weber is mafla, ha megbízik Poloska Petiben, aki nyilván Weber minden szavát felvette. Ha MP Gyurcsány után Weberböl is hülyét csinál, akkor megtapsolom. Az odáig ok, hogy Magyar Péter a DK-t és a Momentumot kukázta, de ha az unióba rosszúl viselkedik, akkor majd öt is kukázzuk. MP akkor is egy zsákutca, ha eddig "remekelt". A voksokat az igéreteire kapta, amivel a követöit elcsábította, de szállítani ne fog semmit. Hogy a tojás záp, azt el lehet mondani néhányszor, de az emberek majd várni fogják a friss tojást, és az MP-töl biztosan nem fog jönni. Brüsszelben akar selyemfiúként lébecolni, luxus gázsiból luxus-életet élni. Személyes bosszúból, ill. megélhetési célból csinálja az egészet. A Fidesz konyháján jól elvolt Petike, de megvonták töle az eltartást. És egy úrifiú, aki rühell dolgozni, az hova megy? Hát a politikába. MP egy olyan rosta, ami elválasztja az ocsút a búzától. Fellépésének az a "haszna", hogy láthatóvá tette ezt a 20-25%-nyi, politikailag éretlen, agrsszív réteget
Thanos
2024. június 22. 09:31
Nincs itt semmi látnivaló, csak annyi történt, hogy Manfréd elhozta a Csekk Atkától megmaradt Kokiánt Brüsselből Petinek wilkommens Geschenk-nek a nèppárti csatlakozás megünneplèsèhez, Peti meg túltolta, ahogy szokta! ;-)
II.baljoska61
2024. június 22. 08:39
Hont rá van kattanva Magyarra.. Plátói szerelem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!