Túl komoly idők

2024. szeptember 18. 22:59

Társadalmi feszültségek sújtják a jóléti, gazdag Ausztriát: a szeptember 29-ei parlamenti választás az elégedetlenek, valamint a status quo hívei és politikai erői között fog eldőlni.

2024. szeptember 18. 22:59
null
Rajcsányi Gellért
Rajcsányi Gellért

Herbert Kickl kampány közben. Fotó: AFP / Alex Halada

„Nem szépelgőkre és semmittevőkre van szükség – ehhez túl komoly időket élünk. Egy káoszkoalíció, mint amilyen Németországban van, csak olaj lenne a válságok tüzére – egy HORRORforgatókönyv hazánk számára… Ausztriának olyan kancellárra van szüksége MOST, aki a NÉPÉRT dolgozik, aki együttérzéssel, higgadtsággal és szavahihetőséggel dolgozik: ÍGÉRETEM, hogy mindent megteszek, hogy a TI biztonságotokat és a szociális igazságosságot helyreállítsuk. Ezért szükség van MINDEN SZAVAZATRA. KÉREM, MENJETEK SZAVAZNI – ez dönt MINDENRŐL!!!” Ez Herbert Kicklnek, az Ausztria Szabadságpártja (FPÖ) vezetőjének és kancellárjelöltjének az egyik legutóbbi Facebook-posztja. Mondhatjuk, hogy ennél egyértelműbb és lényegre törőbb nem is lehetne. És ez így is van, Kickl nem a félrebeszélések és szépelgések embere: szikár egyértelműséggel fogalmazza meg személyes és szabadságpárti üzeneteit, erős ellenzéki helyzetből egy bukdácsoló jobbos–balos koalíciós kormányzattal szemben.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!