Nagykövet úr mást vádol a demokrácia leépítésével, miközben a saját országában az ellenzéki jelölt folyamatos életveszélyben viszi kampányát

2024. szeptember 18. 19:25

Innen is látszik, hogy napjainkban nem könnyű a demokrata adminisztráció barátjának lenni.

2024. szeptember 18. 19:25
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

„Pressman nagykövet úr ma beszédet mondott a CEU-n. Figyelmesen követtük. 

Inkább hangzott a Soros-birodalom vádiratának, mint semleges diplomáciai véleménynek.

Nagykövet úr mást vádol a demokrácia leépítésével, miközben a saját országában az ellenzéki jelölt folyamatos életveszélyben viszi kampányát.

Mást vádol politikai beavatkozással, miközben Magyarországon az első sorban vonul politikai tömegrendezvényeken, nyíltan instruálja a magyar közélet ellenzéki szereplőit, politikai köreiből pedig szépen gurulnak a dollárok a magyar ellenzékhez.

Mást vádol szövetségeshez nem méltó fellépéssel, miközben többek között a saját kormánya háborúpárti politikája miatt nap mint nap növekszik a mi közvetlen szomszédságunkban zajló orosz–ukrán háború eszkalációjának a veszélye. 

Innen is látszik, hogy napjainkban nem könnyű a demokrata adminisztráció barátjának lenni. De a magunk részéről mi nem adjuk fel, tovább próbálkozunk!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ahapersze-3
2024. szeptember 19. 08:23
" az ellenzéki jelölt folyamatos életveszélyben viszi kampányát" Bizonyára azért veszi körbe hordányi biztonsági ember általában a kiemelt politikusokat (köztük Orbán Viktort) világszerte, mert máshol nem tartanak attól, hogy akadhat pár hülye...
bispora
2024. szeptember 19. 07:57
A novemberi amerikai elnökválasztáson Trumpnak 50% esélye van. Ha nyer, másnap Magyarország jogállam és követendő példa lesz, Európa bástyája a muszlim illegális migránsok ellen. Látni fogjuk, hogy Pressman nem nagykövet, hanem liberális aktivista volt inkább...
gekk
2024. szeptember 19. 07:56
Szoponckám, hogy jön össze a demokrácia leépítése, lásd magyarországot, az amcsik szokásos merényleteivel? Vagy ez csak a nermosottagyú ostoba fidkányoknak szól? .
dryanwolf
2024. szeptember 19. 07:06
'They're eating the pets' (Donald kacsa / folyamatos életveszély)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!