Hoppá: Felkérdezték Magyar Pétert a telefonlopással kapcsolatban

2024. augusztus 26. 18:01

„Peti! Hol a nagy bátorság?” – tette fel a kérdést a politikus.

2024. augusztus 26. 18:01
null

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán tett fel kérdéseket Magyar Péternek. Mint ismeretes, a Tisza Párt vezetője júniusban szemtanúk szerint egy szórakozóhelyen botrányosan viselkedett, állítolagosan erőszakkal elvette egy őt videózó vendég telefonját, majd a Dunába hajította azt. Az esettel kapcsolatban érdeklődött Menczer Tamás.

Peti! Szórakozóhelyen telefont lopsz, és a mentelmi jogod mögé bújsz?”

– tette fel a kérdést Menczer Tamás. „Hol a nagy bátorság?” – tette hozzá. 

Korábban egyébként a jogi szakértők rablásnak minősítették az esetet, mondván hogy teljes mértékben megvalósult a Büntető Törvénykönyv 365. paragrafusa, amely így hangzik: „Aki idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól, hogy evégből valaki ellen erőszakot (…) alkalmaz (…), az rablás bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.


 

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2024. augusztus 27. 13:10
Tévedés. Magyar Péter az Ötkertben nem LOPOTT telefont. Hanem RABOLT! Nem mindegy. Az a lopás, ami erőszak mentes. Sokszor a kárvallott ott sincs, vagy észre sem veszi. A rablás viszont rosszabb, mert a rablásnál valamit a tulajdonos tiltakozása ellenére erőszakkal vesznek el.
kir2vik
2024. augusztus 27. 08:51
Menczer kicsit túltolja. PL. a Vadaival.
Skywalker_bp
2024. augusztus 27. 07:29
Hoppá. Megint kipukkadt a lufi. Most a kórházakban pukkadt ki a lufi. 🤣🤣🤣
Lehigh
2024. augusztus 27. 05:51
Toni fizetett hogy elvegyem a telefont!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!