Magyar Péter Szoboszlai Dominik Instagram-oldalán trollkodott

2024. augusztus 27. 09:17

Gyanítható, hogy a Tisza Párt elnöke is azt éri el ezekkel a gyerekes trollkodásaival, hogy őt is kiröhögik az emberek.

2024. augusztus 27. 09:17
SZOBOSZLAI Dominik
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Akmen

„Úgy tűnik valóban összenő, ami összetartozik, mert a diszkóbotrányáról elhíresült baloldali politikus Magyar Péter újabban átvette Bródy szokását. Bár nála már lassan megszokjuk, hogy minden ötletét valahonnan koppintja, de arra nem gondoltunk, hogy egy ennyire gyenge, olcsó, mondhatni bazári ötletet is képes lenyúlni.

Most mégis ez történt. Szoboszlai Dominik hétvégi meccse után posztolt az Instagram-oldalára, azt írta képéhez, hogy Lépésről, lépésre.

Több se kellett Magyar Péternek, azonnal odabiggyesztette a saját kis szánalmas kommentjét.

Bródy a hasonló kis akciói miatt közröhej tárgyává vált. Gyanítható, hogy a Tisza Párt elnöke is azt éri el ezekkel a gyerekes trollkodásaival, hogy őt is kiröhögik az emberek. Szánalmas...”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A tanár úr ezzel az eltávolított posztjával végérvényesen kiiratkozott a komolyan vehető közszereplők táborából.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. augusztus 28. 09:37
ipolypart2 2024. augusztus 28. 07:00 Nem figyeltél. Így talán észreveszed: Pandaka pygmaea nicknek ezt írtam: "Idézettel akartad bizonyítani, hogy a "lépésről lépésre, tégláról téglára" szöveget Orbán 2022.05.19-i beszédéből "lopta" Magyar P. HA (látod a szót: HA) viszont ez "lopás", AKKOR (látod a szót: AKKOR) már ORBÁN VIKTOR 2022-es "lépésről lépésre, tégláról téglára" szövege is LOPOTT szöveg." Aztán erre hoztam a két korábbi példát. Vagyis azt kifogásoltam, hogy Pandaka pygmaea nick Orbán szövegének ellopásával vádolja Magyar Pétert, miközben ugyanazt a szöveget mások már Orbán ELŐTT is használták. TEHÁT - HA Magyar "lopta" a szöveget, AKKOR Orbán is "lopta". - HA viszont Orbán nem lopott, mert ő csak egy a közbeszédben használatos kifejezést használt AKKOR Magyar Péter SEM lopott, mert ő is csak ugyanazt a közbeszédben használatos kifejezést használta. Vetted, ugye?
Darthvader
2024. augusztus 27. 19:18
Szerintem Szoboszlainak fogalma sincs Poloska szlogenjeiről. Ugye azt egy szektatag sem hiszi, hogy a " lépésről lépésre" -t Poloska találta ki. Már most jelzem, hogy a "hallod-e te" az Ergi csillagokban Jumurdzsák szájából hallható, amikor a vár alatt üzen Bornemisszának az amulettje miatt. Szóval az sem Poloska szellemi terméke. Pedig ennyi talán sikerült volna.
marminalunkbabam
2024. augusztus 27. 18:04
1. Az egészből nem tudtam meg, mit biggyesztett oda MP Szoboszlai Insta-bejegyzéséhez, de információ nélkül az objektivitás jegyében a magát újságírónak nevező bértollnok kétszer is használta a "szánalmas" jelzőt. 2. Azt viszont megtudtam, hogy Szoboszlai mit gondol. Hiszen még véletlenül sem írt volna olyan képaláírást, aminek áthallása van a Tiszára, ha nem akarta volna, hanem messze elkerüli :)).
Akitlosz
2024. augusztus 27. 17:59
Csépányi Balázsnál vastagabb képbőrű nincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!