Havas Henrik szánalmasan átlátszó módon magyarázza a nagy vihart kavart posztját

2024. augusztus 26. 10:43

A tanár úr ezzel az eltávolított posztjával végérvényesen kiiratkozott a komolyan vehető közszereplők táborából.

2024. augusztus 26. 10:43
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőfotó

„A Mandiner szúrta ki, hogy baloldali megmondóember a Facebook-oldalán kijelentette, hogy szerinte fiatalkorában vonzóbb férfi volt, mint Alain Delon. »Láttam, mondjuk, A fekete tulipán című filmet, megnéztem magamat a tükörben, és pontosan tudtam, hogy sokkal vonzóbb vagyok nála.«

A röhejes posztot azóta eltávolították, valószínű szólt valaki, hogy Henrik, azért ezt mégsem kellene.

A bejegyzés nagy vihart kavart, számos portál átvette és idézte. Havas Henrik körmönfont módon úgy oldotta meg a kellemetlen helyzetet, amibe sodorta magát, hogy egy új bejegyzésben megmagyarázta, hogy ezt csupán azért tette ki, hogy lecsapjanak a bejegyzésére a jobboldali portálok.

Ha Havas eredeti kijelentését önmagában nézzük, akár még gondolhatnánk azt is, hogy viccelt, bolondozott a »tanár úr«, hiszen a filmtörténet legjóképűbb színészéhez hasonlítani saját magát egy kicsit erős vélemény. Azonban, ha tovább olvassuk a Madiner által közölt, ám azóta szégyenszemre, gyáván eltávolított posztját, rá kell jönnünk a zord és egyben megdöbbentő igazságra,

ez az ember valóban ezt gondolja magáról.

»Na, a lényeg az, hogy nem mentem ki Hollywoodba. Néha elgondolkodom azon, hogy mivel érdemelte ki ez a kis, apró ország, hogy itt maradjak. Édes Jóistenem, nekem nem Tenerifén kellett volna házat venni, hanem a Bahamákon.«

Ebben az egy mondatában benne van minden, amit erről az emberről tudnunk kell. A hivalkodó, hamis felsőbbrendűségét úton-útfélen hirdető, nagyképű figura, aki egész egyszerűen nem bírja elviselni, hogy már nem róla szól minden, mint annak idején a baloldal által uralt médiában.

Havas ezzel az eltávolított posztjával, amelyben Alain Delonhoz hasonlította magát, végérvényesen kiiratkozott a komolyan vehető közszereplők táborából.

Szánalmas magyarázkodó bejegyzése pedig csak tovább rontott a helyzetén, mert ezt a hatalmas baklövését is igyekezett a jobboldalra kenni. Azonban ez a libsi trükk nem jött össze neki, nevetség tárgyává vált.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. augusztus 27. 15:32
Havas Henrik bácsi nem iratkozott ki, soha nem is volt ilyen táborban, a büdös bunkója.
v4nmeeg1p3psid
2024. augusztus 27. 09:08
Tudnám, miért ért véget a Heti Hetes? Mondjuk, kit érdekel? Ha a Mandi ilyeneket szemléz, mint Havas... Mérő Vera, Perintfalvi... csak van igény az ilyesmire. Hozzák a nézettséget. Mondjuk, az is igaz, hogy nem azon röhögnek, amit mond, hanem rajta. Havas mondott életében valami vicceset? Mondjuk, ha ilyeneket mondott, az poén. Lehet, nézni kellett volna. Á, nem... Stop Doom Scrolling!
Felvidéki MAGYAR
2024. augusztus 27. 07:03
Rokobauer egy öntelt ripacs, egy nagy rakás szar!
Almassy
2024. augusztus 26. 22:12
Ha Snow uraság most lenne lenne fiatal, akkor ő lenne a selyemmajom MaPet helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!