Néha elgondolkodom azon, hogy mivel érdemelte ki ez a kis, apró ország, hogy itt maradjak

2024. augusztus 25. 07:46

Na, a lényeg az, hogy nem mentem ki Hollywoodba.

2024. augusztus 25. 07:46
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Nyitókép: képernyőfotó

„Szombat, fél 11 körül a televízióban teljesen váratlanul megszólal egy kövér fejű, rendkívül ellenszenves ember, és mert hát Alain Delonról van szó, hosszan áradozik arról, hogy ő – mint a korosztályában mindenki Európában – Alain Delon akart lenni. Hát én nem. Láttam mondjuk A fekete tulipán című filmet, megnéztem magamat a tükörben, és pontosan tudtam, hogy sokkal vonzóbb vagyok nála.

(Ágnes: ez tényleg igaz.) Na, a lényeg az, hogy nem mentem ki Hollywoodba. Néha elgondolkodom azon, hogy mivel érdemelte ki ez a kis, apró ország, hogy itt maradjak. Édes, jó istenem, nekem nem Tenerifén kellett volna házat venni, hanem a Bahamákon. Miért nem cseréltem le Havasnét Heidi Klumra? Ágikát, most nem jut eszembe kire, de valamilyen… Nincs folytatás, Ágika azt mondja, nem szeretne pedofilok között szerepelni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizsa66
2024. augusztus 26. 19:10
Még nem késő . Lehet pakolni . Ferenc vezér is megmondta . El lehet menni .
Dunhill67
2024. augusztus 26. 19:00
"Na, a lényeg az, hogy nem mentem ki Hollywoodba"....pedig mehettél volna a retkes kurva anyádba,te kommunista szardarab...felszopónak....talán
edico
2024. augusztus 26. 15:55
Vén hülye fasz
dorkoka
2024. augusztus 26. 14:52
Henrik biztosan egy jóképű afrikai srác miatt nem ment ki aki itt tanult Budapesten. Mindig tanultak itt Afrikából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!