Havas Henrik: Sokkal vonzóbb voltam, mint Alain Delon

2024. augusztus 25. 08:16

„Láttam mondjuk A fekete tulipán című filmet, megnéztem magamat a tükörben, és pontosan tudtam, hogy sokkal vonzóbb vagyok nála” – fogalmazott az újságíró.

2024. augusztus 25. 08:16

Nyitókép: képernyőkép

Havas Henrik a Facebookon kijelentette, hogy szerinte fiatal korában vonzóbb férfi volt, mint Alain Delon. „Láttam mondjuk A fekete tulipán című filmet, megnéztem magamat a tükörben, és pontosan tudtam, hogy sokkal vonzóbb vagyok nála” – fogalmazott Havas.

Később felvetette az újságíró, hogy akár Hollywoodba is kimehetett volna.

„Na, a lényeg az, hogy nem mentem ki Hollywoodba. Néha elgondolkodom azon, hogy mivel érdemelte ki ez a kis, apró ország, hogy itt maradjak. Édes, jó istenem, nekem nem Tenerifén kellett volna házat venni, hanem a Bahamákon” – elmélkedett Havas Henrik.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Havas Henrik

Facebook

Idézőjel

Na, a lényeg az, hogy nem mentem ki Hollywoodba.

 

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petronius50
2024. augusztus 28. 06:50
"megnéztem magamat a tükörben, és pontosan tudtam, hogy sokkal vonzóbb vagyok nála” " Húhhh! Baromi jó lehet a cucc, amit szív! Én is kérek belőle!
alenka
2024. augusztus 27. 20:05
Delon volt a világ egyik legszebb pasija!....Isten , kérlek bocsáss meg, még mumiaként is vonzóbb lesz, mint ez a majom!!!!
Ergit
2024. augusztus 26. 08:11
Delon 75 évesen is egy vonzó férfi volt!!! Volt kisugárzása, nem is kicsi!!! Most te is 75 vagy, és semmi kisugárzásod sincs!!!! Márpedig egy férfi, az 75 évesen is férfi - nem macsó, hanem férfi!!! Te egy löttyedt hájkupac vagy.
Ergit
2024. augusztus 26. 08:08
Ismét leleplezte saját magát!!! Önmagába szerelmes!!! Még Delonnál is vonzóbb!!! :D :D :D :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!