Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Itt a vége? Újabb megrázó videók kerültek elő Magyar Péter pénteki balhéjáról!

2024. június 21. 15:39

A Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását.

2024. június 21. 15:39
null

Nyitókép: Index / Képernyőfotó

A Ripost értesülései szerint több szemtanú is arról számolt be, hogy Magyar Péter péntek hajnalban „nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett” egy budapesti klubban.

Az Index arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt.

Ezzel kapcsolatban keresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

A lapnak nyilatkozó egyik szemtanú elmondta, hogy a közelben volt akkor is, amikor a dulakodás elkezdődött.

Elmondása szerint a dolog azzal kezdődött, hogy Magyar Péter a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival.

A szemtanú szerint a másik férfi ráfogott Magyar Péter nyakára, majd dulakodni kezdtek. Később megérkeztek a biztonságiak, és szétválasztották őket. Elmondása szerint Magyar Péter indulatosan beszélt, káromkodott velük, „legalábbis ezt olvasta le a szájáról”. Ezt követően a biztonsági őrök arra a konklúzióra jutottak, hogy Magyar Péter kezdte a veszekedést a másik férfi inzultálásával, és felszólították, hogy távozzon. Ő viszont nem akart menni, így végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről.

Az Indexnek nyilatkozó másik szemtanú szerint Magyar Péter a szórakozóhely előtt is balhézott. Állítása szerint azt kiabálta, hogy „ez fenn lesz a neten”, majd a biztonságiakkal is dulakodásba keveredett.

A Tisza Párt alelnöke a viselkedése alapján erősen ittas lehetett

– tette hozzá. A lap információi szerint a dulakodás oka az volt, hogy Magyar Péter elvette és eldobta az egyik őt videózó vendég telefonját. Emiatt a férfi feljelentést tett.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 463 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bozso-az-ordog-es-annak-ugyvedje-69
2024. június 25. 22:39
A Tóni provokátora leitatta, majd kivezettette. Veled vagyunk Péter! Csak így tovább!
citromosParizer
2024. június 23. 08:46
Győzike teljesen jól összefoglalta, amit Övcsatos Poloskáról tudni kell: "hát ö ilyen.... ö sajnos ilyen... de honnan tanult volna? a birkáktól meg az erdőbe'? olyan mint Múgli, olyan, mint kis Múgli" :D
Hohokam
2024. június 23. 07:27
Hát, emberek, nagy Tiszar van.....folyós is, barna is, seggtájéki is.... vagy az a pszichopeti agya lenne?
Palatin
2024. június 22. 23:42
Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj. Népünktöl áldást te soha ne remélj. Most már nyilván mindenki elhiszi, hogy amit Varga Judit mondott erröl a modortalan, eszelös, szociopata nyikhajról, a valóban igaz. Ez a fickó nem úra se a szavainak, se a tetteinek. Úgy viselkedik, mint egy karácsonyi vásárra betévedt vadkan. Le fog zuhanni a csillaga, úgy mint 1956-ban az ötágú vöröscsillag a Csepelmüvek homlokzatáról. Már a leghangosabb, leglelkesebb támogatói is kezdenek egyre nagyobb távolságot tartani töle. Elég gyorsan ki fog derülni, hogy a fickó egy tök alsó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!