A vb-szereplés a tét

2024. szeptember 18. 22:59

Megújult labdarúgó-válogatottunk a németek, a hollandok és a bosnyákok ellen lép pályára, most minden meccsnek tétje van: bent maradni az A ligában és a legjobb pozícióba kerülni a vb-selejtezőkre.

2024. szeptember 18. 22:59
null
Pálfy Dániel Ábel

Nyitóképen: Fölényben játszott a magyar együttes Bosznia-Hercegovina ellen, de nem sikerült kivívnia a győzelmet a Puskás Arénában. Fotó: MTI / Hegedüs Róber

A kétévenként megrendezett Nemzetek Ligájában érte el sikereinek jó részét a Marco Rossi vezette nemzeti együttes, és ez alapozta meg az olasz–magyar kapitány regnálása alatt elért két Európa-bajnoksági részvételt is. Rossi a C divízióból feljuttatta válogatottunkat az A-ba, idegenben 4-0-ra legyőzte Angliát, 1-0-ra Németországot, oda-vissza verte Törökországot és idegenben Szerbiát. A legjobbak között pedig majdnem megnyerte azt a csoportot, amelyben Németország, Anglia és Olaszország mellett szerepelt.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!