Ma gátak vannak, régen falak voltak – Bencsik Gábor a Mandinernek

2024. szeptember 18. 23:00

Bencsik Gáborral beszélgettünk arról, hogy ő kinek és mit köszönhet, hogyan lett szépreményű talajbiológusból előbb újság-, majd regényíró, és miért biztos benne, hogy a konzervatív oldal jár közelebb az igazsághoz.

2024. szeptember 18. 23:00
null
Farkas Anita

Nyitókép és fotók: Mandiner / Földházi Árpád

Véget ért az éjjel?
A focira gondolsz?

Naná!
Akkor óvatosan azt mondom, hogy igen. De a németországi 5-0-s vereség és a bosnyákokkal elért döntetlen ellenére is fenntartom, hogy nem rossz csapat a mostani. Legalábbis azoknál biztosan jobb, mint amiket az életem legalább felében láttam. Viszont gól nélkül nem lehet nyerni. Ha nem találunk ki megint valami újat, meglepőt, az utóbbi évek csodái ellenére hosszú távon marad a mezőny alsó széle. Sajnálnám, és nem csak azért, mert szeretem nézni a jó játékot. A foci ennél sokkal-sokkal többről szól.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 19. 08:24 Szerkesztve
A falakba/falakra lehet ajtót meg ablakot vágni.... A GÁT eleve az elzárkózás műve. Azt csak max lerombolni, lebontani lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!