Hoppá: Felkérdezték Magyar Pétert a telefonlopással kapcsolatban

2024. augusztus 26. 18:01

„Peti! Hol a nagy bátorság?” – tette fel a kérdést a politikus.

2024. augusztus 26. 18:01
null

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán tett fel kérdéseket Magyar Péternek. Mint ismeretes, a Tisza Párt vezetője júniusban szemtanúk szerint egy szórakozóhelyen botrányosan viselkedett, állítolagosan erőszakkal elvette egy őt videózó vendég telefonját, majd a Dunába hajította azt. Az esettel kapcsolatban érdeklődött Menczer Tamás.

Peti! Szórakozóhelyen telefont lopsz, és a mentelmi jogod mögé bújsz?”

– tette fel a kérdést Menczer Tamás. „Hol a nagy bátorság?” – tette hozzá. 

Korábban egyébként a jogi szakértők rablásnak minősítették az esetet, mondván hogy teljes mértékben megvalósult a Büntető Törvénykönyv 365. paragrafusa, amely így hangzik: „Aki idegen dolgot jogtalan eltulajdonítás végett úgy vesz el mástól, hogy evégből valaki ellen erőszakot (…) alkalmaz (…), az rablás bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.


 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2024. augusztus 27. 13:10
Tévedés. Magyar Péter az Ötkertben nem LOPOTT telefont. Hanem RABOLT! Nem mindegy. Az a lopás, ami erőszak mentes. Sokszor a kárvallott ott sincs, vagy észre sem veszi. A rablás viszont rosszabb, mert a rablásnál valamit a tulajdonos tiltakozása ellenére erőszakkal vesznek el.
kir2vik
2024. augusztus 27. 08:51
Menczer kicsit túltolja. PL. a Vadaival.
Skywalker_bp
2024. augusztus 27. 07:29
Hoppá. Megint kipukkadt a lufi. Most a kórházakban pukkadt ki a lufi. 🤣🤣🤣
Lehigh
2024. augusztus 27. 05:51
Toni fizetett hogy elvegyem a telefont!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!