Ex-Vargáné elhajolni sem tudott a hozzávágott százmilliók elől

2024. szeptember 17. 10:22

Majdnem belesérült, nyilvánvalóan a Fidesz áldozata.

2024. szeptember 17. 10:22
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Nu, megnéztem a korpulens propagandista által készített videót Bese atya testvérével. Megtudtam, hogy a kettős életet élő pap valójában a Fidesz áldozata. Hát, ez remek. Az egyértelmű – még el is sírta magát –, hogy Borkai Zsolt a Fidesz áldozata. Ex-Vargáné elhajolni sem tudott a hozzávágott százmilliók elől. Majdnem belesérült, nyilvánvalóan a Fidesz áldozata.

Nem is kérdés, hogy Simonka György a Fidesz áldozata. Most meg ez. Gondolom, öt perc múlva Novák Katalin is előmászik, hogy ő igazából a Fidesz áldozata. Nekem se jachtos videóm nem volt, se meleg partys, se igazgatósági tagságom, se büntetőügyem, mégis kizártak onnét, mégsem úgy élem az életem, hogy bárkinek az áldozata lennék. Valamit rosszul csinálok.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Sebes Gábor

Facebook

Idézőjel

Emlékszünk, amikor tésztás kézzel fogta a kész kenyeret.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2024. szeptember 18. 00:05 Szerkesztve
Ismételten felhívom mindenki figyelmét arra, hogy a zsidó humor természete dupla fenekű. A gójokat elégedettséggel tölti el, hogy megértették a poént, míg szerző és barátai azon röhögnek, hogy megint rozsomákra sikerült venni a "műértő" gójokat.
pacoka
2024. szeptember 17. 20:31
Mindent, Apukám! Mindent rosszul csinálsz. Kidobott a fidesz, aztán mégsem lett belőled semmii hír. Hát ez gáz. Szerintem kár is próbálkoznod tovább. Nem is lesz.
nempolitizalok-0
2024. szeptember 17. 19:01
Kurvaanyjukat, már megint átutaltak 3 milliót a számlámra. Már több éve szívok mint a torkosborz, csak emelnek, csak emelnek. 1 év alatt egy milcsit emeltek, nagyon kivagyok. Nem értik meg, hogy végtelenül szerény ember vagyok, az éjszakai élet is kényszer. Ha nem rúgnak ki kilépek, de lefikázom az egész társaságot.
monybbsc
2024. szeptember 17. 18:38
A téma tárgyalása helyes és indokolt, a selyemmajmozás, dr. szöszizés és Vargánézás ugyanakkor pitiáner és gyermeteg, a mondandód élét és hitelét veszi el, Andris.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!