Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

2024. szeptember 16. 12:27

Mandiner PRESSZÓ – egy igazi kávéházi csetepaté! Regisztráljon és jöjjön el Ön is szeptember 23-án 18 órakor a Scruton V.P.-be, és beszélgessünk együtt a hét aktuális kérdéseiről.

2024. szeptember 16. 12:27
null

Itt a Mandiner új podcast-műsora, a Mandiner PRESSZÓ! Új formátumunk szeptember 23-án, hétfőn 18 órakor startol el a Scruton V.P.-ben, mely során a hét aktuális kérdéseit veszi számon egy vita keretén belül Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Horn Gábor, a Republikon Intézet vezetője. Az eseményt Móna Márk, a Mandiner munkatársa moderálja. 

Szeretettel várjuk azon kedves olvasóinkat és hallgatóinkat a közönség soraiba, akik szívesen kérdeznének vendégeinktől vagy hozzászólnának a vitához, akár a műsor során, akár azt követően.

Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztráljon még ma a megadott linken, jöjjön el Ön is!

Regisztráció: https://forms.gle/VF6TfJS5czz3sg9A6

Időpont: 2024. szeptember 23. hétfő 18:00

Helyszín: Scruton V.P. 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12.

A jelentkezés és az adáson való részvétel az űrlap kitöltésével lehetséges, a férőhelyek száma korlátozott! Az esemény korlátozottan sajtónyilvános. Az eseményen való részvétel a sajtó számára is regisztrációhoz között. A tartalom írásos publikálása a Mandinerrel való egyeztetésre szorul, videófelvétel nem lehetséges. Kapcsolatfelvétel: [email protected]

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizotto
2024. szeptember 16. 14:25
Olyan presszóba nem megyek, amelyikben egy Horn Gábor is vendég.
EX_Terminator
2024. szeptember 16. 12:50
Ti hapsikáim? MIND A LEGUTOLSÓ SZÁLIG Elgondolkoztok rajta hogy mit lehet és mit nem, mit engedhettek meg magatoknak és mit nem, meg hogy mivel tartoztok. ÉS ENNEK AZ ŐRÜLETNEK IS VÉGE!
monuskaroly
2024. szeptember 11. 17:31
Horn? Innentől ki a faszt érdekel ez a szutyok????
Loopus
2024. szeptember 09. 17:33
Rendszeresen nézek beszélgetős, vagy éppen vitaműsorokat mindkét adón - van ami tetszik, van ami nem annyira. De ha meglátom, hogy ez a mosdatlan, ápolatlan, tiszteletlen, arrrrogáns bunkó is ott van az asztal körül, azonnal nyúlok a távvezérlőért. Alig hiszem, hogy a mi oldalunkon bárkinek is hiányozna egy óra Hornnal, amikor még a sajátjai is undorodnak tőle. Ezen azért el kellene gondolkozni a szervezőknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!