Spanyol EP-képviselő: a tömeges illegális és ellenőrizetlen bevándorlás bűncselekmény és veszélyt jelent Európára (VIDEÓ)

2024. szeptember 17. 20:39

A Patrióták Európáért frakció képviselője elmondta, hogy a cél az iszlamizáció megállítása.

2024. szeptember 17. 20:39
null

Nyitókép: AFP

Jorge Buxade spanyol európai parlamenti képviselő intézkedési tervet mutatott be az Európai Parlament plenáris ülésén. Véleménye szerint 

a tömeges illegális és ellenőrizetlen bevándorlás bűncselekmény és veszélyt jelent Európa túlélésére.

A Patrióták Európáért frakció képviselője (a spanyol VOX politikusa) beszédében bejelentette „a valaha ismert legnagyobb kitoloncolási tervet.”

Spanyolországban az utóbbi hetekben tovább mélyült a migrációs válság. 

Vasárnap több száz kiskorú és fiatal felnőtt rohanta le nagyobb csoportokba verődve a spanyol enklávé határkerítését. 

Szeptember elején pedig illegális bevándorlók próbáltak megszökni a madridi repülőtérről, miután értesültek arról, hogy napokig tartó várakozás után visszaküldik őket származási országukba. 

Időközben videós és szöveges bejegyzésekben buzdítják az illegális határátlépésre a marokkóiakat. Ezekben azt állítják, hogy Spanyolországban mindenki munkát és védelmet kap a kormánytól.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:58
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­k­e­l­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­x­­i­­ ­­p­u­­n­­­c­­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
vandor-58
2024. szeptember 18. 13:43
És ezekhez ragaszkodik az a szarházi náci kurva meg az agybeteg magyar péter meg a degenerált Gyurcsány Ferenc meg sorolhatnám még a sok elvakult idiótát de egyszerűbb csak baloldalnak hívni az elvetemült propagandájukkal melyben észre sem veszik hogy sokan nem vagyunk kíváncsiak sem rájuk sem a migránsokra, aztán majd csodálkoznak ha előbb utóbb merényletet kisérelnek valamelyik ellen, én viszont azon csodálkozom hogy még senkinek nem jutott eszébe tüntetést szervezni Brüsszelben hogy takarodjón haza az ep-ből ez a szarházi náci kurva
atti64
2024. szeptember 18. 11:56
GOLYOSZOROT NEKIK!!
istvanpeter
2024. szeptember 18. 10:20
Tényleg mindig elcsodálkozik az ember azon, hogy az Unió, mint a világ egyik legtekintélyesebb szervezete nemcsak nyíltan támogatja, hanem szervezi és finanszírozza is a törvénytelen bevándorlást és ezzel tönkreteszi az európai fehér népesség életét és kultúráját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!