Újabb hazugságon kapták Magyar Pétert, ezúttal Vác baloldali polgármestere buktatta le

2024. szeptember 18. 21:14

Nem először támadta az árvíz elleni védekezésben részt vevő katonákat a Tisza Párt elnöke.

2024. szeptember 18. 21:14

Nyitókép: Képernyőfotó

Az árvízi védekezést támadta Magyar Péter egy váci bejelentkezésében – írta a Magyar Nemzet. A Tisza Párt elnöke azt állította, hogy csak 20-30 katona vesz részt az árvízvédelmi munkában Vácnál. Ezt azonban cáfolta az a tény, hogy a város baloldali polgármestere, Matkovich Ilona szerda reggel 100 segítő katonáról írt a Facebookon.

A polgármester asszony találkozott Magyarral is, akinek azt magyarázta, hogy hamarosan végeznek a katonák, mert éjjel-nappal dolgoznak.

A lap emlékeztetett, hogy nem ez Magyar Péter első hazugsága a védekezés kapcsán. Miközben hétfőn szintén az árvízvédelmet ellátó hatóságok felkészültségét támadta, vasárnap még egy Brüsszelbe írt levélben azt írta, hogy „a hatóságok készen állnak” a védekezésre.

A Magyar Nemzet azt is hozzátette, hogy értesüléseik szerint a váci polgármester egyébként későn kérte a hatóságok segítségét az árvíz elleni védekezéshez. Nagymaroson már gyakorlatilag állt a mobil gát, amikor Vác polgármestere segítséget kért a Katasztrófavédelemtől. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2024. szeptember 19. 11:53
Láttam egy videofelvételt, ahol MP -ről éppen videofelvétel készül a gát mellett, s ugyanakkor a közelében lapátolták a homokot a zsákokba. MP a felvétel közben oda fordult, s ráripakodott a lapátolóra, hogy " Most felvétel folyik!" - Én mondjuk visszaszóltam volna, hogy itt meg árvizi védekezés....
cinkegolyó
2024. szeptember 19. 10:13
Magyar Péter a ki tudja hányadik magamutogató szelfizés közben felháborító módon egyszerűen leintett egy önkéntest, hogy ne lapátoljon, hagyja abba az árvízi védekezést mert a zaj zavarja felvétel közben. VIP sátrat is építtetett magának a gátra, hogy a "látványmeló" és a posztolgatások között a lehető legkényelmesebben kipihenhesse magát... A fénykép már körbejár a közösségi médiában.
KovG_1
2024. szeptember 19. 09:35
Pszichopeti is Goebbels receptjét követi: találj ki egy nagy hazugságot, ismételd el sokszor, és az emberek egy idő után igaznak fogják hinni. Hitler is így nyert egykoron.
KovG_1
2024. szeptember 19. 09:19
Egyszerűbb lenne azokat a nyilatkozatait összegyűjteni, amelyekben igazat mondott - akkor sokkal kevesebb cikket kéne írni. Sőt, talán egyet sem. Skywalker_bp: továbbítottad már azt tényt, hogy bálványod, Pszichopeti azt hazudta, hogy jelenleg egyetlen olyan emberrel, céggel sem dolgozik együtt a Tisza Pszichopártban, akinek annak idején diákhiteles idejében túlárazott megbízást adott személyesen? Gondolom nem, mert az igazság nem lényeg nektek bálványimádóknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!