Havas Vágó Istvánról: Nem szerettük egymást

2023. május 04. 19:46

„Odaszületett a kamera elé, én még azt is elnéztem neki, hogy profik közé beállt basszusgitározni”, írja Havas Henrik.

2023. május 04. 19:46
null

Havas Henrik is megszólalt Vágó István halála kapcsán. Az egykori tévés személyiség előtt már kifejtette a véleményét a kvízmester halála kapcsán Bognár Zsolt, Jeszenszky Zsolt, Bartus László, Gerendás Péter, de még Szentesi Zöldi László és Puzsér Róbert is. Utóbbi így írt:

Havas kifejtette, hogy miért nem írt eddig Vágó haláláról: „Egyrészt azért, mert túlságosan sok ocsmány szöveggel találkoztam a Facebookon, másrészt személyes okból. Nem szerettük egymást”.

„Nincs mese, be kell vallanom. Mind a ketten 1999-ben írtunk alá az RTL-hez, én egy jogi show-műsort, a Pista természetesen a Legyen Ön is milliomos!-t vállalta el. A csatorna egy nagyon érdekes helyszínt választott arra a sajtótájékoztatóra, ahol bemutatták az új munkatársakat, meg persze az új produkciókat. Valahol, a Jászberényi út környékén, egy gyár udvarán tartották. Lobogtak a fáklyák, hostess lányok kínálták az italokat, aztán amikor lement a kötelező gyakorlat, iszogattunk, beszélgettünk. Hatan-nyolcan álltunk körben, Pista nagyon komoly arccal azt mondta, hogy irigyel, igazából ő mindig politikai elemző műsorokat szeretett volna vezetni, úgy, mint én. Én hülye, azt mondtam, hogy valószínűleg jól járt mindenki, hogy ezt nem próbálta ki, viszont kicsit sajnálom, hogy nem vállaltam el a Legyen Ön is milliomos!-t. Hozzátettem, hogy gyerekként rengeteg műveltségi vetélkedőt nyertem a Rádióban, úgyhogy nekem az ment volna. Szegény Pista összerándult, a pezsgőből is lötykölt egy keveset. Így utólag be kell vallanom, hogy tényleg gonosz voltam” – írta meg a személyes konfliktus hátterét az egykori tévés.

másrészt, hogy a Pistában tényleg élt egy olthatatlan vágy a politika iránt” – folytatta Havas Henrik. Majd a megemlékezését azzal zárta, hogy Vágó István egy becsületes, az átlagnál sokkal-sokkal műveltebb, nyelveket beszélő, kitűnő értelmiségi volt. „Odaszületett a kamera elé, én még azt is elnéztem neki, hogy profik közé beállt basszusgitározni. Végezetül, annyit azért meg kell jegyeznem, hogy ő egy igazi, mocskos, fideszes karaktergyilkosság áldozata.”

Megjelentek az első hírek Vágó István temetése kapcsán

A család zárt körű szertartást tervez.

Nyitókép: MTI/Kallos Bea 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2023. május 05. 15:07
Vágó és Havas. Érdekelnek ezek bárkit?
borsika
2023. május 05. 09:55
Avas Enrik.
kaltran
2023. május 05. 08:10
Az utolsó megjegyzése nem áll meg, viszont ő maga, saját maga áldozata.
Igazszó
2023. május 05. 08:00
Zsidó belügy. Minden pofon jó helyre megy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!