Nekem aztán akadt elég vitám az élő Vágó Istvánnal, de a halottra kegyelettel emlékezem

2023. április 30. 15:39

Ha pedig nem minimum tömeggyilkos vagy diktátor halottra köpködünk, az aligha normális magatartás.

2023. április 30. 15:39
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Két halott, ezer hozzászólás. Az ezerből háromszáz gyalázat. Akkor is, ma is.

Maradjunk már emberek!

Akinek pedig olyan gondolatai vannak, amelyekért szégyenkeznie illene, ne írja le, inkább hallgasson.

Nekem aztán akadt elég vitám az élő Vágó Istvánnal, de a halottra kegyelettel emlékezem. Szerintem ez a normális magatartás. Ha pedig nem minimum tömeggyilkos vagy diktátor halottra köpködünk, az aligha normális magatartás.

Jézus mit mondana nekünk erre a helyzetre? Hogy gyűlöljük a halottakat? Nem hiszem.

Szomorú dolog, ha afféle viszonyaink vannak, hogy ezt újra és újra le kell írni. Bárcsak ne kéne! Egyébként a te anyád, testvéred, gyermeked is meghal egyszer, azért gondolj néha arra, miféle érzésekkel olvasnád a gyalázkodó, gúnyolódó megszólalásokat, mert lehetnek olyanok is, nyugodt lehetsz. Az nincs rendben, ugye? Ez sem, megnyugtatlak. Szerintem aki mindezt nem fogja fel – jobbról, balról, mert a halottgyalázás mindenütt folyik – annak kezdő leckéket kellene vennie az Elemi emberség című tantárgyból.”

Nyitókép: Szentesi Zöldi László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ebalint
2023. május 02. 07:47
Kedves Sz. Z. László! A tömeggyilkosokat olyan szinten támogató személyek, mint ahogy vágó támogatta a dobrev klánt, semmiben sem különbözik. Leköptem élőben is, holtában is. Könnyen lehet, hogy valamilyen ivadéka kerül majd a helyére. Azt is leköpöm, ha nem szép dolog, akkor is. A karácsony ivadéka már a kordonok körül ugrál, ha nem tűnt volna föl. Őt is leköpöm, és őszintén örülnék neki, ha megenne a rossebb az egész familiát. Nekem sem az őseimet, sem az utódaimat fogják gyalázni, mert nem követtek el hasonlót, mint ez a féreg vágó és bandája. A nagy tisztelet vége majd az lesz, hogy Bp-en lesz egy Vágó sugárút?
kunfia
2023. május 01. 16:22
Ennek vitája Vágóval? Ki áll egyáltalán szóba ezzel? Ezt már a Sajtóklúb is könnyúnek találtatta, pedig az sem a nívó mércéje...
Pierre
2023. május 01. 11:17
"Az meg hogy a kommentelés és az újságírást egy kalap alá veszed, az már a te ostobaságodat bizonyítja.” Te hulye, te! Nem a te szaros kommentelesedrol volt szo, hanem egy szerkesztosegbeli elokeszitesrol. A cikkben jelenik meg egy jelzokkel ellatott, ertelmezesi keretet ado kommenteles, egy a szerzo/elkoveto nevet fel sem tunteto formaban. Minosites nelkul mar nem kapsz idezetet, nehogy mas iranyban kezdj el gondolkodni, mint a kijelolt becsmerles. Ilyet az ujsagiras mufajaban tilos elkovetni. Eszed a propaganda szart es kozben eszre sem birod venni, milyen technikaval lapatoljak beled.
Tót Ottó
2023. április 30. 23:58
Aszongya, volt itt Jézus,meg széplelkezés a szörnyű közállapotok miatt,illetve ha gyermeked meghal mit szólnál ha csúnyákat írnának róla...?Meg valami Elemi Emberség tananyag.Gratulálok ehhez a félig bebaszott postás a kocsmapultnál szintű moralizáláshoz Ződ úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!