A gyász és a kegyelet percei ezek Vágó Istvánnal kapcsolatban

2023. május 01. 17:45

Felmerül bennem a (költői) kérdés, hogy azok a káderek, akik mindent elkövettek az elmúlt években hogy őt lejárassák, most éreznek valamiféle lelkiismeret-furdalást?

2023. május 01. 17:45
null
Gerendás Péter
Facebook

„A gyász és a kegyelet percei ezek Vágó Istvánnal kapcsolatban. De mégis felmerül bennem a (költői) kérdés, hogy azok a káderek, akik mindent elkövettek az elmúlt években hogy őt lejárassák, karaktergyilkolják, lelkileg tönkretegyék és ezzel újabb és újabb szeget beleverjenek a koporsójába, most éreznek valamiféle lelkiismeretfurdalást? Vagy elégedetten hátradőlnek karosszékükben a computerük előtt , ahonnan nyílvesszőjüket küldték egy olyan ember szívébe aki televíziós műsoraival sokat tett azért hogy a fejekben világosság gyúljék és átvegye a fény a sötétséget. Nap mint nap azon dolgoztak hogy egy ember, akinek a meggyőződését nem volt kötelező követni, de tiszteletben tartani igen, rosszul érezze magát a bőrében és a szűkre szabott időben (ami mindenkinek sajnos kevés)nehogy boldogan élje az életét. Az állandó verbális fenyegetések amelyek cikkeik nyomán születtek, őket boldoggá tették? Nem nem és nem. Mindenki meghal kivétel nélkül. A kínzó és a kínzott is. Legyen egyszer egy olyan demokrácia, ahol nem a másik tönkretételével akarjuk a véleményét ignorálni, hanem érvekkel . Vitákkal, nem aljas lejáratókampányokkal.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. május 03. 16:22
Csak azért, mert megjelent a Mandineren: Gerendás Péter irreleváns, ami a világ befolyásolását illeti. Ő egy elvileg boldog család feje. Maradjon is így.
Obsitos Technikus
2023. május 02. 17:57
Írjál neki egy basszusgitárszólót..
világbéka
2023. május 02. 13:19
A Jobbik miatt IS akart kivándorolni. De most, hogy a Jobbik visszasorolódott az anyahajó bolsi pártokhoz, már nem akar menni. http://epa.oszk.hu/00800/00843/00110/01/a-szelsojobboldal-eloretorese-miatt-hagyja-el-magyarorszagot-gerendas-peter/index.html
Daemon6666
2023. május 02. 12:15
Te érzel lelkiismeret furdalást? Ja, ahhoz az kell, hogy lelkiismereted legyen, Péter! Be van még csomagolva a bőröndöd??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!