Megjelentek az első hírek Vágó István temetése kapcsán

2023. május 04. 07:47

A család zárt körű szertartást tervez.

2023. május 04. 07:47
null

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke szombaton a közösségi oldalán osztotta meg, hogy váratlanul elhunyt Vágó István. Az egykori televíziós halálhíre lesújtotta a közvéleményt, sorra búcsúztak el tőle pályatársai és az ismert közéleti szereplők.

Vágó családja viszont egyelőre „néma gyászba burkolózik”, és mint azt a Blikk megtudta,

szerettei inkább csendben, a lehető legszűkebb körben kísérnék az utolsó útjára. 

A lap a temetés részletei után érdeklődve kereste meg Vágó István fiát, Pétert, aki megerősítette: zárt körű szertartást terveznek, és nem kívánnak sem a temetés időpontjáról, sem helyszínéről információt kiadni. 

Homály fedi halálának körülményeit is

A Blikk hozzátette, hogy nem tudni azt sem, hogy „az ország kvízmesterét” a saját halottjának tekintő Demokratikus Koalíció szervez-e külön búcsúztatót, avagy a családdal egyeztetve vesznek majd részt a gyászszertartáson.

A műsorvezető halálának körülményeit egyelőre ugyancsak homály fedi, annyi bizonyos, hogy Vágó István tragikus hirtelenséggel hunyt el az otthonában. A tévés sosem beszélt arról, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt, korábban hangsúlyozta, ha egyszer eljön az ideje, nem szeretne hosszú, súlyos betegeskedés után, fájdalmak között távozni – idézte fel a lap.

Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

***

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2023. május 05. 19:41
Őszinte részvétem a családjának, emlékszem kiváló műsorvezetői teljesítményére. Az az ember, aki megéri az öregkort, azzal sok minden történhet. Vágó István nem érezte meg azt a pontot, amikor abba kellett volna hagyni.. Kár, hogy nem érezte meg a visszavonulás megfelelő időpontját.
Micó
2023. május 04. 22:05
Minden esetre a Macskát nem engedem ki, mert a Homonnayt majdnem rászorták.
Kivűlálló
2023. május 04. 17:09
Ki a faszt érdekel Vágó Pistának a temetése, mikor éppen most fogyott el a margarin a hűtőmből...?!
Publius Decius Mus
2023. május 04. 14:11
Na, ki kapta az igazi laposföld díjat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!