A diploma nélkül a BKK felügyelőbizottságát elnöklő Hajnal Miklós maszk nélkül jelentkezett be a BKK egyik villamosáról

2022. március 03. 11:46

A BKK járatán éppen a BKK felügyelőbizottsági elnöke nem volt tekintettel a járvánnyal kapcsolatos szabályra.

2022. március 03. 11:46
null

Maszk nélkül jelentkezett be a BKK egyik villamosáról Hajnal Miklós – derül ki a baloldali összefogás jelöltjének minapi bejegyzéséből (nyitóképünk egy képkocka a politikus videójából).

Még csak üres sem volt a villamos

A diploma nélkül a BKK felügyelőbizottságát elnöklő

Pedig a közösségi oldalára feltöltött videón látszik, hogy a járművön rajta kívül mások is utaznak.

A cikkünk írásakor érvényben lévő szabályok alapján a tömegközlekedési járműveken, illetve megállókban, állomásokon is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése a vírus terjedésének megakadályozása, az egészség védelme érdekében. A BKK járatán erre éppen a BKK felügyelőbizottsági elnöke nem volt tekintettel.

Előzmények, kapcsolódó híreink

Mint arról korábban írtunk, Bangó Borbély Ildikóhoz hasonlóan, Hajnal Miklós is az ehhez szükséges diploma nélkül nevezte magát közgazdásznak. És bár alighogy megírtuk, hogy hallgat a baloldal, és gyorsan kizárták a diplomabotrányba keveredő Bangónét az MSZP-ből, a Momentum azóta sem mondja meg, Bangóné sorsára küldi-e Hajnalt. Sőt, Hajnal Miklós utóbb azt nyilatkozta, kvázi magyarázatként befejezetlen tanulmányaira, hogy „mondhatnám, hogy fontosabb volt nekem Magyarország jövője a saját tanulmányaimnál”.

De friss hír a momentumos politikus kapcsán az is, hogy Hajnal Miklós legutóbb azt nem találta el, hogy pontosan milyen státuszban van jelöltsége, valamint kinderült, hogy

***

Fotó: Mandiner-olvasó
Fotó: Mandiner-olvasó

Meghackelték a magát közgazdásznak hazudó Hajnal Miklós plakátjait

A választók nem tolerálják a végzettséggel és anyagi helyzettel kapcsolatos hazugságokat – derül ki a Demokrata által kért felmérésből. Bővebben is érdekel...

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van. 

A baloldalon egyébként nem  ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban . Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és . Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a , hogy Karácsonynak PhD-ja van. 

 

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. március 04. 08:38
Az Angol királynő állítólag még iskolába sem járt. Hazánk gázszerelője olyan vagyont igazgat, amilyet a legtöbb diplomás el sem tud képzelni. A beosztások és az elért eredmények nincsenek iskolai végzettséghez kötve. A rátermettség elegendő.
nyugalom
2022. március 03. 13:46
A libsik mindig keresik a diplomajukat!
nyugalom
2022. március 03. 13:41
Ez a tenyerbemaszó melegmikike!
Gyéressy Károly
2022. március 03. 13:23
Erőltetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!